Poate primul Lamborghini Urus sechestrat de poliţie! Cum s-a întâmplat asta

Marea Britanie este una dintre ţările de pe glob cu cele mai multe super maşini pe km², iar poliţia locală trebuie să aibă grijă ca toţi posesorii acestora să se comporte decent în trafic. Există evident şi excepţii, cu abateri de la regulile de circulaţie şi prevederile din legislaţie.

În oraşul Manchester, unde poliţia are de-a face des cu maşini sport scumpe, a fost prins recent un vitezoman la volanul unui Lamborghini Urus, iar în urma verificărilor de rigoare efectuate SUV-ul a fost sechestrat!

The driver of this Lamborghini felt the need to use Stevenson Square @GMPCityCentre as a racetrack, in full view of a liveried firearms patrol. Turns out him being a named driver on his parents Golf didn’t cover him to drive the vehicle so it has been seized for no insurance. pic.twitter.com/jOlSSoK0gh

— GMP Traffic (@gmptraffic) November 14, 2019

Poliția l-a oprit pe bărbatul care conducea maşina la scurt timp după ce a organizat o cursă neautorizată într-una din piețele din Manchester. Fiindu-i verificate actele, acesta le-a prezentat oamenilor legii şi o asigurare, însă de la Golf-ul părinţilor săi, încercând să le spună indirect că ar conduce un automobil marca VW.

Evident, oamenii care au zilnic de-a face cu maşini scumpe şi colorate nu s-au lăsat să fie luaţi de proşti şi au aplicat sechestru pe SUV pentru faptul că este neasigurat, chiar dacă şoferul amendat a recunoscut într-un final că a fost împrumutat de la un membru de familie. Urus-ul a fost dus la parcarea specială.

Lamborghini-ul va sta pe proprietatea secţiei de poliţie până la momentul în care adevăratul proprietar se va prezenta cu dovada proprietăţii acestuia, dar şi cu asigurarea valabilă.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/