(foto) Un multimilionar român şi-a avariat grav SUV-ul Lamborghini Urus în Bucureşti

Un nou accident scump în capitala României. Proprietarul unui Lamborghini Urus, primul SUV al mărcii şi singurul model care are motor efectiv sub capotă, şi l-a avariat grav într-o intersecţie.

Maşina, cu o valoare de peste 300.000 de euro, a avut un contact cu un BMW înmatriculat în Italia.

Potrivit informaţiilor din presa de peste Prut, incidentul a avut loc la intersecția dintre Calea Vitan și Splaiul Unirii. Soțul femeii aflate la volanul BMW-ului a povestit pentru Auto Bild cum a avut loc accidentul și ce a urmat:

“Cel cu Lamborghini a ocolit coloana încadrată să facă stânga spre cheiul Dâmboviţei în intersecție și nici măcar nu s-a asigurat, lovind cu viteză autoturismul BMW în care se afla soția mea, mergând să ia copilul de la grădiniţă. Mașina avea toate actele în regulă, asigurare și ITP făcut în România, ambele valabile până în 2020.

Am mers la poliţie și cel cu Lamborghini și-a recunoscut fapta, iar poliţia a întocmit procesul verbal și l-a amendat pe șoferul vinovat cu Lamborghini… […] Suntem fericiți că soţia este în regulă, doar cu nişte dureri la gât și la cap, mai ales că nu aveam fetițele în maşină în momentul accidentului”.

După cum era de așteptat, imagini de la faţa locului accidentului au apărut şi pe internet, devenind virale în scurt timp. Numărul mare de comentarii fac referire la dauna cauzată companiei de asigurări.

Vezi şi: (foto/video) Accident de lux la Bucureşti. Un milionar a ajuns cu un Ferrari într-un stâlp

Vezi şi: (foto) Primul Lamborghini Urus avariat care a fost scos la vânzare. Ţi-l poţi aduce „mai ieftin” din SUA

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/