(foto) Primul Lamborghini Urus avariat care a fost scos la vânzare. Ţi-l poţi aduce “mai ieftin” din SUA

Copart, cea mai mare companie din SUA care îi ajută pe posesorii de automobile să mai câştige ceva bani după ce le-au avariat, prin revânzarea ulterioară a acestora prin intermediul unor licitaţii online, a făcut publică oferta primului Lamborghini Urus accidentat.

La momentul publicării acestui articol, cineva este gata să dea pe el 115.000 de dolari, în timp ce maşina valorează în mod normal 236.000 de dolari.

Descrierea stării maşinii nu este completă. Se ştie doar că are pe odometru doar puţin peste 1.200 de km parcurşi. Mai este clar că a suferit un accident serios care i-a afectat partea frontală. Mai multe componente ale automobilului au căzut, inclusiv radiatorul de sub capotă. Dacă motorul a fost afectat sau în genere dacă acest Urus mai porneşte nu se cunoaşte.

Mai putem observa că habitaclul este într-o echipare foarte bună, neafectat, cu cinci locuri pentru pasageri. Doar pernele de aer, cele frontale de tip cortină şi cea din volan şi bord, au fost declanşate.

Apropo, jantele pe care le are sunt opţionale, Taigete Diamond de 23 de inci şi tot setul costă 5.682 de dolari!

Vezi şi: (video) De câţi kilometri şi de cât timp are nevoie noul Lamborghini Urus pentru a atinge viteza maximă

Drept bonus, vă mai arătăm o ofertă interesantă 🙂 Un Lamborghini Aventador din anul 2012, avariat doar în partea frontală, căruia acum i-a fost atribuită o valoare de 82.500 de dolari!

Despre această maşină cu 700 de CP la activ la fel nu există prea multe informaţii, nici chiar datele odometrului. Oricum, oferta este foarte atrăgătoare, luând în considerare că motorul se află în spate şi acesta nu a fost afectat.

În partea frontală vor fi necesare o serie de intervenţii serioase, asta pentru că bara de protecţie, capota, un far şi alte componente de ordin tehnic care sunt instalate aici vor trebui schimbate. De asemenea vedem că parbrizul este crăpat, iar în habitaclu a fost declanşată doar perna de aer din volan şi cea de la genunchii şoferului. În rest, habitaclul arată destul de ok.

La exterior mai vedem că maşina a fost personalizată cu mai multe accente contrastante, printre care bare de protecţie şi praguri diferite de cele originale, jante noi, un spoiler complet nou şi masiv, etc. Nu se exclude că supercarul este modificat şi la capitol tehnic.

Vezi şi: (foto) Cu doar 50000 de dolari îţi poţi lua o decapotabilă Lamborghini! Are însă o problemă

De obicei, ofertele expuse pe un astfel de portal, sunt oferite mai mult pentru cei care caută piese de schimb mai ieftine. De asemenea, unii preferă să restaureze maşinile (la fel le iese mai ieftin în dependenţă de gravitatea accidentului suferit) şi să le utilizeze personal.

Alţii, după cum ştim, fac din asta un abuz şi chiar o afacere, realizându-le din nou după ce le-au redat o stare normală, ca şi cea a unei maşini rulate.

Vezi şi: (foto) Un Bentley Mulsanne, vândut pentru doar câteva mii de dolari? Este posibil, însă are o problemă

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/