(foto) Raionul Edineț: Un VW Transporter s-a rupt după lovitura într-un copac și răsturnarea într-un câmp

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii din raionul Edineț au intervenit astăzi, 4 noiembrie, în jurul orei 12:20, la documentarea unui accident rutier produs într-o curbă periculoasă de pe traseul dintre localitățile Trinca și Tîrnova.

Din cercetările preliminare la fața locului, s-a constatat că o femeie de 41 de ani, locuitoare a raionului Edineț, conducând un Volkswagen Transporter și având drept pasageri fiicele minore de 15 și 17 ani, deplasându-se din direcția satului Trinca spre satul Tîrnova, ajungând într-o curbă, din motive deocamdată necunoscute nu s-ar fi isprăvit cu conducerea.

În rezultat a derapat de pe carosabil și s-a lovit lateral într-un copac de pe marginea traseului, după care s-a răsturnat pe un câmp agricol.

În rezultat toți pasagerii s-au ales cu multiple traumatisme, fiind preluați de un echipaj al AMU și transportați la Spitalul Raional Edineț. Conducătoarea auto a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

La moment polițiștii întreprind măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Cmentariile sunt închise