(video) Manevre de începător. Iată cât de brusc a ieşit dintr-un loc de parcare o şoferiţă, acum căutată

Un conducător auto din Chişinău cere ajutorul internauţilor în identificarea unei şoferiţe care i-a avariat maşina. Aceasta i-a lovit-o în momentul când a încercat să părăsească un loc de parcare şi, văzând ce a făcut, a fugit intenționat de la faţa locului, fără măcar să lase elementar vreun bileţel.

S-a întâmplat incidentul în jurul orei 16:00, în ziua de 22 aprilie, pe strada Armenească 27B. Bărbatul a ridicat imagini de pe o cameră de supraveghere din preajmă pentru a vedea cine anume se face vinovat, asta pentru că ulterior lângă maşina sa a fost parcată cel puţin alta.

Posesorul Opel-ului Astra mulţumeşte anticipat pentru orice informaţie. Reieşind din faptul că maşina condusă de şoferiţă este un Mercedes-Benz R-Class, un model care se numără pe degete în ţara noastră, identificarea sa nu va fi dificilă pentru că a şi rămas zgâriată pe partea dreaptă.

Vezi neapărat şi: (video) Incredibil! Vezi cum un şofer începător a părăsit un loc de parcare de pe strada 31 August 1989 din capitală

https://www.facebook.com/covali.mihail/videos/2825462877728360

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/