in , ,

(video) Manevre de începător. Iată cât de brusc a ieşit dintr-un loc de parcare o şoferiţă, acum căutată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Un conducător auto din Chişinău cere ajutorul internauţilor în identificarea unei şoferiţe care i-a avariat maşina. Aceasta i-a lovit-o în momentul când a încercat să părăsească un loc de parcare şi, văzând ce a făcut, a fugit intenționat de la faţa locului, fără măcar să lase elementar vreun bileţel.

S-a întâmplat incidentul în jurul orei 16:00, în ziua de 22 aprilie, pe strada Armenească 27B. Bărbatul a ridicat imagini de pe o cameră de supraveghere din preajmă pentru a vedea cine anume se face vinovat, asta pentru că ulterior lângă maşina sa a fost parcată cel puţin alta.

Posesorul Opel-ului Astra mulţumeşte anticipat pentru orice informaţie. Reieşind din faptul că maşina condusă de şoferiţă este un Mercedes-Benz R-Class, un model care se numără pe degete în ţara noastră, identificarea sa nu va fi dificilă pentru că a şi rămas zgâriată pe partea dreaptă.

Vezi neapărat şi: (video) Incredibil! Vezi cum un şofer începător a părăsit un loc de parcare de pe strada 31 August 1989 din capitală

Salut prieteni. Cer ajutorul Dv. in identificarea soferitei Mercedesului R class, care mi-a tamponat masina mea, la data de 22.04.2021, apr. ora 16:00 și a fugit de la locul accidentului. Incidentul a avut loc in preajma magazinului Astraoptica de pe str. Armeneasca 27B. Soferita e incepatoare, are semnul respecti pe parbrizul din spate si mercedesul ei e avariat usor in fata, partea dreapta. Multumesc tuturor anticipat pentru orice informatie.

Posted by Covali Mihai on Tuesday, April 27, 2021

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!