(video) A fost găsită motocicleta stradală cu motor V8 Supercharged, 1200 CP şi sistem de injecţie cu NO2

Una din cele mai puternice motociclete din lume a fost găsită din întâmplare într-o staţie de alimentare din SUA, după ce un alt motociclist a auzit un sunet caracteristic de motor V8 de maşină. Bărbatul a profitat de situaţie, s-a apropiat să afle mai multe despre ea şi a rămas şocat de cele văzute.

Vezi şi: (video) Cea mai scumpă motocicletă Harley-Davidson din lume a fost făcută în Elveţia

Vezi şi: (video) Te bagă în sperieţi. Un motociclist reuşeşte să scape de o căzătură la peste 250 de km/h

Ceea ce putem vedea cu toţii în acest reportaj expres este o motocicletă custom pe care fost instalat un motor Chevrolet LS7 V8 Supercharged şi încă twin-turbo, care are un volum de 6.997 cm³! Generează în total 1.200 de CP şi trimite toată puterea printr-o transmisie automată Powerglide cu doar două trepte spre roata din spate care este una foarte lată.

Potrivit proprietarului, chiar şi la o viteză de 160 de km aceasta mai produce fum la contactul cu carosabilul. Caracteristicile-i dinamice exacte sunt mai greu de imaginat când aflăm că în partea posterioară a vehiculului există şi nişte rezervoare pentru sistemul de injecţie cu dioxid de azot!

Monstrul pe două roţi mai are şi un rezervor pentru benzină de puţin peste 30 de litri, iar autonomia cu un plin este de doar aproximativ 100 de km. Astfel, dacă se poate merge rapid cu motocicleta pe o linie dreaptă, atunci emoţiile pozitive ar trebui să rămână dacă în capătul traseului există o staţie de alimentare 🙂

Vezi şi: (video) No comment: Cum să nu speli niciodată o motocicletă

Vezi şi: (foto/video) GENEVA 2016: Francezii au construit o motocicletă în jurul unui motor V8 de la Maserati

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/