(video) Atenţie, şoferi! V-ar putea cădea pietricele peste maşini dacă vă deplasaţi pe sub podul străzii Mihai Viteazul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lăsăm aceste imagini aici pentru orice eventualitate, dar şi drept avertizare pentru o mai mare precauţie! Toţi cei care se deplasează pe strada Albişoara spre sectorul Buiucani, în momentul când se apropie de podul străzii Mihai Viteazul, ar face bine să observe dacă au loc în mod activ lucrări pe pod sau nu.

În cazul în care se desfăşoară lucrări precum cele din imagini, există pericolul de a prinde pietricele pe parbriz sau caroserie, care pot foarte uşor ricoşa fie de sus, fie de sub alte roţi.

Unii internauți au rămas nedumeriţi în urma apariţiei acestor imagini, cu menţiunea că nu s-a luat nicio măsură pentru a securiza secţiunea ca să nu cadă nimic de acolo…

…deşi anterior s-a putut observa folosirea unei plase la marginea podului.

 

Lucrările de reabilitare a podului rutier de pe strada Mihai Viteazul continuă. Numai pe parcursul ultimii săptămâni…

Publicată de Direcția Generală Mobilitate Urbană pe Marţi, 3 octombrie 2023

Conform planului, lucrările de reparaţie a podului ar trebui finalizate în noiembrie 2024.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise