Tiff Needell a fost dat afară de la Fifth Gear: “Cel mai probabil din cauza vârstei”

(update 17.09.2019) Tiff Needell, gazda de lungă durată a emisiunii Fifth Gear, a fost dat afară chiar înainte de startul difuzării celui de-al 28-lea sezon. Anunţul a fost făcut atât de creatorii proiectului, cât şi de britanic însăşi pe paginile lor de Twitter.

We’d like to offer our thanks to @tiff_tv for his outstanding service to Fifth Gear from its very first episode, and while the show moves forward into the future we’d like to wish him well in all his endeavours.

— Fifth Gear (@FifthGearTV) September 9, 2019

Unfortunately someone @DiscoveryUK has decided @FifthGearTV will be a better show without me. Sad time for me as I was pivotal in the creation of the programme but if you do like to see me having fun in cars the good news is I’ll be doing a lot more on https://t.co/fnNbqE9804

— Tiff Needell (@tiff_tv) September 9, 2019

Într-un interviu pentru proiectul LoveCars, în care va continua să participe, acesta a spus că motivul deciziei celor de la Discovery ar fi vârsta sa.

Noul sezon Fifth Gear va fi arătat pe micile ecrane din 3 octombrie pe Quest TV.


(15.06.2018) Veste bună pentru fani. Emisiunea Fifth Gear se întoarce pe micile ecrane

Fanii emisiunilor auto, în special a celor care au o istorie bogată în spate, au primit acum câteva ore o veste bună din partea lui Tiff Needell. Show-ul Fifth Gear se întoarce pe micile ecrane!

Anunţul a fost făcut de prezentatorul britanic în vârstă de 66 de ani pe Twitter, care a menţionat că debutul noului sezon va avea loc în septembrie şi va fi difuzat la postul Quest TV, parte a reţelei Discovery Networks. În calitate de co-prezentator va fi fostul coleg de platou Jason Plato.

Did some filming yesterday for a new series of … @FifthGearTV!! Yes, after a three year break we’re back for more in September.

— Tiff Needell (@tiff_tv) 14 июня 2018 г.

It’s going to be @QuestTV https://t.co/YlyAL4WfT1

— Tiff Needell (@tiff_tv) 14 июня 2018 г.

Amintim că Tiff Needell a fost în trecut, din 1987, prezentator al renumitei emisiuni Top Gear. După ce corporația BBC a închis-o în 2001, acesta împreună cu toată echipa de filmare au trecut la Channel 5, lansând proiectul Fifth Gear.

Co-prezentatorul Fifth Gear, de la înfiinţarea emisiunii, a fost pilotul Vicki Butler-Henderson. În 2006 celor doi li s-a alăturat jurnalistul Jonny Smith. Uneori, în echipa prezentatorilor se alăturau şi alte persoane cu renume ca: Jason Plato, Tom Ford, Quentin Willson şi Adrian Simpson. Dacă se va reveni la formatul vechi deocamdată nu se cunoaşte.

FOTO: gpball.co.uk

Pe Channel 5 emisiunea a fost difuzată din 2002 până în 2011. Ulterior, din 2012 până în 2014 aceasta era arătată la Discovery, iar în 2015 la History Channel.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/