(foto/video) Aşa va arăta interiorul noului KIA K8! Premierele pe care le introduce

(update 04.03.2021) KIA face publică o nouă porţie de informaţii despre noul K8 şi arată primele fotografii cu bordul de la interiorul maşinii. KIA Corporation a deschis astăzi ușile sedanului sport premium, prezentând un lounge interior de primă clasă care îmbină luxul premium cu stilul fără efort și confortul de neegalat.

Prin ce se va remarca interiorul modelului:

  • Pentru prima dată pe un model KIA este utilizat un Panoramic Curved Display pe bord. Afișajul curbat panoramic, format din două afișaje de 12.3 inci fiecare, conectează sub o ramă şi suprafaţă, fără probleme, panoul de instrumente și monitorul de afişare a sistemului de infotainment.
  • Se face uz de mult lemn natural, aplicaţii din metal şi piele matlasată Nappa de calitate superioară.
  • K8 devine primul model KIA dotat cu un sistem audio de la Meridian, care are 14 difuzoare şi tehnologie de redare surround.
  • Sistemul de iluminare inovator “Star Cloud” îmbogățește interiorul lui K8, proiectând iluminare ambientală strălucitoare și interactivă pe marginea ușilor și a panoului de bord.
  • O altă premieră pentru un model KIA: în partea de jos a afișajului curbat se află sistemul de control al infotainmentului și aerului condiționat, care este acționat printr-un touchpad, reducând în continuare numărul de butoane fizice. Touchpad-ul permite comutarea modurilor de funcționare între cele două sisteme cu un buton situat central.
  • Poziționată optim pentru șofer și pasagerul din față este o consolă centrală ergonomică, care include suporturi pentru pahare din lemn și comutatoare lucioase cu atingere moale, acestea din urmă așezându-se pe un profil ridicat alături de levierul rotativ al cutiei de viteze de tip shift-by-wire.
  • Nu în ultimul rând, interiorul lui K8 lansează, de asemenea, un nou design al volanului KIA care combină două culori și noul logo contemporan al companiei pe el, realizat din aluminiu.

(17.02.2021) Aşa va arăta noul KIA K8! Primele detalii şi imagini oficiale

KIA Corporation a dezvăluit astăzi primele imagini oficiale ale noului K8, primul model de după renașterea mărcii care exemplifică noul său scop și ambițiile pentru viitor.

K8 reprezintă un nou nume de model pentru KIA și este primul model care prezintă noua identitate de design a mărcii, precum și noul logo contemporan.

Cu accent pe calitate modernă, premium și performanțe dinamice, K8 avansează în spațiul sedanurilor sport și se va baza pe succesul lui K7 (cunoscut sub numele de Cadenza pe unele piețe), urmând să-l înlocuiască.

Luând un nume complet nou, K8 a fost proiectat având în vedere viitorul. În partea din față se află o nouă grilă Tiger Nose fără cadru, integrată în bara de protecție frontală pentru a oferi un aspect curat, dar expansiv. Aceasta are o serie de zăbrele complex concepute pentru a exprima mișcarea luminii. Lămpile din față includ şi un semnalizator de direcţie care se aseamănă cu mişcarea unei stele.

Având o lungime de 5.015 mm, acest sedan are un profil lateral sportiv, cu o linie dinamică de caractere care se întinde pe toată lungimea, inspirată din cea a iahturilor pe ape. Un finisaj cromat rulează de-a lungul liniei DLO (Daylight Opening) și în partea de jos a ușilor, cu întindere până la stopuri.

Completarea profilului frontal și lateral progresiv, dar elegant, s-a făcut printr-un spate dinamic și musculos, care reinterpretează sedanul de astăzi ca un autoturism modern de tip fastback. Montanţii şi linia acoperişului se lasă frumos pe spate, în timp ce hayonul are pe margine o muchie-spoiler integrată. Stopurile sunt full LED, conectate printr-o bandă luminoasă şi dispun de o nouă tehnologie de iluminat.

K8 va oferi o experiență de conducere confortabilă, dar de înaltă performanță, care va completa interiorul simplu, ergonomic, dar “de primă clasă”. Noul model semnalează o călătorie ascendentă în design, tehnologie și modern, oferind un pachet de dotări şi driving experience care redefinește sensul de sedan sport.

Lansarea modelului va avea loc iniţial în Coreea de Sud mai târziu în acest an. Alte informaţii vor fi dezvăluite treptat pe parcurs.

https://www.youtube.com/watch?v=99kK628Umw8

Cmentariile sunt închise