(foto) Toate debutează în 2020! Primele detalii despre noile Golf GTI, GTI TCR, GTE, GTD, R şi posibilul R Plus

Deja lansat pe piaţă, VW urmează ca să extindă şi mai mult gama de versiuni şi modele derivate ale noii generaţii Golf. În plus față de maşinile cu motoare slăbuţe, în vânzare vor apărea în scurt timp modele cu motorizări hibride, dar şi noul VW Golf GTI, programat pentru debut oficial la Salonul Auto de la Geneva!

Până se va întâmpla acest lucru, o primă imagine cu spatele-i a apărut chiar acum câteva ore în spaţiul online, alături de o foaie de parcurs cu versiunile care urmează a fi lansate, toate în 2020.

Vezi această postare pe Instagram

Este es el roadmap de los nuevos Golf que van a llegar. ¿Cuál queréis? #golf #golf8 #golf8gti #golfgti #carleaks #newcar #volkswagen #vwgolf #roadmap

O postare distribuită de CocheSpias (@cochespias) pe Ian 20, 2020 la 5:53 PST

Vezi această postare pe Instagram

¿Pensando que porque es Domingo no iba a haber filtraciones! Acá tenemos lo que podría ser un poquito del Golf GTI. Fuente de la foto, el gran @wilcoblok • • • • • #golf #spy #photography #car #carsofinstagram #instacar #Volkswagen #golf8gti #newgolfgti #instagolf #vwgolfgti

O postare distribuită de CocheSpias (@cochespias) pe Ian 19, 2020 la 8:24 PST

Colegii de la Autocar au confirmarea că noul Golf GTI va debuta la Salonul Auto de la Geneva după ce au primit o invitaţie de presă în acest sens. Tot ei mai notează că paralel va fi dezvăluit şi modelul GTD, în aceeaşi locaţie, acesta fiind cel mai puternic model cu motor turbo diesel, posibil electrificat în cadrul unui sistem mild hybrid.

Potrivit informaţiilor preliminare, reieşind din graficul de mai sus, noul Golf GTI va fi dotat cu un motor turbo de 2.0 litri şi cu patru cilindri, care va produce 245 de CP. Noul Golf GTD va pune la dispoziţie dintr-un propulsor turbo diesel de 2.0 litri doar 200 de cai putere. Cutiile de viteze vor fi din câte se pare la alegerea clientului: ori una manuală în şase trepte, ori un DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj. Tracţiunea va fi păstrată doar pe puntea din faţă.

Iată cum ar putea arăta noul Golf GTI şi în câteva imagini render:

FOTO: autocar.co.uk

Mai târziu, dar la fel în 2020, noul Golf GTI va fi lansat şi în versiunea mai performantă TCR, care va pune la dispoziţie deja 300 CP. La fel pentru debut este programat modelul plug-in hybrid Golf GTE, care ar putea fi atât de puternic precum un Golf GTI, deşi cifra din graficul de mai sus rămâne a fi încă neconfirmată oficial.

Dacă noul Golf GTI TCR ar putea debuta la tradiţionalul festival de la Worthersee din luna mai, acolo unde a fost arătat pentru prima dată prototipul modelului de generaţie anterioară acum doi ani, atunci noul Golf R, din nou potrivit colegilor de la Autocar, va fi arătat în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood din luna iulie.

Respectiv, cel mai performant VW Golf va fi versiunea R, aşteptată să ofere 333 CP, deşi există zvonuri că s-ar pregăti şi o versiune R Plus cu tocmai 355 de CP. Ambele maşini vor dispune de sistem de tracţiune integrală şi cel mai probabil doar de un DSG.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-semnificativ-mai-atragator-decat-noul-polo-cum-arata-in-cea-mai-simpla-echipare-noul-vw-golf/

(video) Noile Mercedes-Benz E 300 e şi E 300 de – pentru cei care caută maşini business cu un consum mic

(video) Şapte generaţii VW Golf – partea a VII-a. Golf Mk7: cel cu o construcţie uşoară şi o gamă largă de motoare

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/