(foto) În Marea Britanie a ars un garaj care adăpostea o colecție cu aproximativ 80 de automobile

Serviciul de Urgenţă al comitatului britanic Cheshire a anunţat despre stingerea cu succes a unui incendiu de proporții într-una dintre moșiile din mediul rural. Un garaj sub forma a două încăperi de pe teritoriul unei gospodării au fost complet arse, iar odată cu ele, după cum relatează Daily Mail, o colecție cu aproximativ 80 de automobile.

Cea mai scumpă şi rară maşină dintre acestea costase peste patru milioane de dolari SUA! Iată singurele imagini de la faţa locului:

Incendiul a fost stins de șase echipaje de intervenţie. Lupta împotriva incendiului a durat câteva ore, după care pompierii au fost nevoiţi să proceseze în continuare zona pentru a evita reaprinderea.

Niciuna dintre cele 70 de mașini nu a supraviețuit. Oficial, nici poliţia şi nici salvatorii nu spun ce modele se găseau în acele încăperi. Cu toate acestea, sursele cotidianului britanic susțin că erau stocate exemplare rare marca Ferrari, Lamborghini, Porsche și Jaguar, printre altele.

Bijuteria colecției se presupune că a fost considerată o super mașină, evaluată la 3 milioane de lire sterline (puțin peste patru milioane de dolari). Marca și modelul rămâne deocamdată un mister.

Pompierii și poliția locală cred că încăperile cu mașini au fost distruse în urma unei incendieri intenționate. Această versiune va fi luată în calcul cel puţin în prima etapă a anchetei. Valoarea totală a daunelor nu a fost încă dezvăluită.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/