(video) De râs și de plâns. Erik Davidovich, consultantul directorului fabricii Moskvici: „Toate greutățile prin care a trecut țara noastră, noi mereu am știut să le rezolvăm și am câștigat”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mulți dintre cei care mai trag cu ochiul la vloggerii ruși specializați pe tematică auto, știu cu siguranță de Erik Davidovich alias Davidich. Iată că, după ce a reușit să ajungă în gura lumii cu mai multe ocazii, acum bloggerul a anunțat că va fi consilierul directorului general Moskvici!

Acesta a și publicat un video pe contul său de Instagram unde anunță că de acum încolo urmăritorii săi vor fi la curent cu tot ce se petrece la Moskvici și că promite să arate de ce au fost luate anumite modele în procesul de producție.

„Prin ce greutăți a trecut țara noastră în trecut, noi mereu am știut să le rezolvăm prin muncă, sudoare și sânge. Astfel am depășit orice obstacole și mereu am câștigat”, a spus Erik Davidovich în stilul său caracteristic, referindu-se probabil la situația în care se află acum Federația Rusă, știind în același timp că “noul” Moskvici 3 nu este altceva decât un JAC JS4 chinez, doar a cărui logo de pe capotă a fost schimbat cu cel al constructorului rus.

Vloggerul rus mai promite și o serie de reportaje “Eu Moskvici” în care va vorbi despre istoria mărcii.

Cel mai probabil, prezența lui Davidovich la Moskvici are scopul de a mai distrage atenția publicului de la faptul că industria auto rusească este la pământ și va încerca prin auditoriul său să facă publicitate acestor mașini chineze produse sub marca sovietică.

Cum a zis și unul dintre urmăritorii săi – am ajuns și în zilele în care fură și alții de la producătorii auto chinezi!😁

Vezi de la minutul 10:30 declarațiile lui Erik Davidovich

Cmentariile sunt închise