(video) Un moldovean a constatat că airbagul din bord este inutil. L-a scos şi a ascuns ţigări în loc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Polițiștii de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea au descoperit la controlul de la hotar un bărbat cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, ce transporta țigări ascunse în locașuri special amenajate în bordul autoturismului. A încercat să-şi ducă marfa în România cu ajutorul unui BMW X5 de primă generaţie.

Totul s-a întâmplat în ziua de 6 aprilie, când polițiștii au oprit pentru control, la intersecția DN26 cu DN26A, autoturismul în cauză condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra maşinii şi au descoperit cu această ocazie mai multe pachete de țigări. Intuind că ar putea fi mult mai multe, SUV-ul a fost dus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Oancea pentru un control amănunțit, fiind astfel descoperite sub bordul acestuia, în locuri special amenajate, ascunse mai multe pachete de țigări cu timbru de acciză Republica Moldova.

În total au fost scoase din bord 1.200 de pachete cu 24.000 de ţigarete în ele. Toată marfa, în valoare de puţin peste 1.200 de euro, a fost ridicată în vederea confiscării. Indisponibilizat în vederea confiscării a fost şi BMW-ul cu valoare estimată la 5.000 de euro, deoarece avea locuri special amenajate pentru transportul țigaretelor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/