(video) Accident matinal pe strada Voluntarilor. Unul dintre șoferi și-a recunoscut vina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident matinal pe strada Voluntarilor. Imagini video de la fața locului au fost expediate și la adresa redacției noastre de către un martor.

A ieșit în evidență carambolul prin implicarea unui rar Audi S5. Automobilul a fost scos la vânzare chiar recent, iar anunțul actualizat (probabil automat) în această dimineață al unei parcări auto indică suma de 40.000 de euro. Sedanul este modificat să producă 450 de cai putere.

Conform informațiilor pe care le-am obținut de la Poliția Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 7:20. Implicate au fost în total trei autovehicule, două marca Renault și acest Audi. Nimeni nu a avut de suferit, însă unul dintre șoferi și-a recunoscut vina și urmează să se prezinte la sediul poliției conform punctului 13 din RCR.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Internauții au mai anunțat despre un ambuteiaj pe ambele sensuri ale străzii Voluntarilor.

Vezi și: (video) Momentul unui accident cu răsturnare lângă Porțile Orașului. Implicat a fost un Audi RS 5

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise