(video) Momentul unui accident cu răsturnare lângă Porțile Orașului. Implicat a fost un Audi RS 5

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident la care nu s-a atras mare atenție, dar până nu a apărut momentul producerii sale în spațiul online! Ceea ce vedeți în imagini a avut loc luni dimineața (ora 8:25), 26 februarie, pe bd. Dacia (lângă Porțile Orașului).

Manevra persoanei care conducea un Audi, un tânăr de 20 de ani, a avut loc practic concomitent cu cea de la volanul unei Skoda, un bărbat de 32 de ani! Însă ultimul a făcut-o mai brusc, fără a-i lăsa vreo șansă sau timp de reacție primului. Rezultatul – o răsturnare a unui rar în țară și scump RS 5 Coupe!

Conform datelor Poliției Capitalei, care ne-au fost comunicate de ofițerul de presă Svetlana Scripnic, careva persoane rănite în urma accidentului nu au fost. Ca prin minune automobilul sport marca Audi nu s-a răsturnat de multiple ori și nu a intrat pe contrasens.

VIDEO: t.me/cx_md
VIDEO: t.me/cx_md

Conform informațiilor StopHam Moldova, șoferul din Audi ar avea în general un stil de condus agresiv.

Și că tot am pomenit despre un stil de condus agresiv, cu câteva zile mai devreme a fost filmată o astfel de situație lângă Circ. Șoferul chiar a lovit oglinda retrovizoare a unui alt automobil și a fugit de la fața locului. Mai mult, este același Opel care anul trecut a fost aproape să intre cu viteză în spatele unei ambulanțe.

INSP ne-a comunicat că s-a autosesizat și în urma acestui caz de pe bd. Renașterii.

VIDEO: pulsmedia.md

(later edit) Șoferul a fost documentat în baza art. 241 prim, al.1 din Codul Contravențional. Înainte de încălcarea din noiembrie 2023 avea adunate deja opt puncte și atunci risca alte cinci. Din câte se pare, noile cinci puncte îl vor lăsa fără permis.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise