(foto) Privelişte amuzantă. Ce a păţit un şofer din Chişinău cu câteva zile înainte ca Anul Porcului să se încheie

Am mai văzut anterior prin ţară maşini inscripționate “frumos” de către persoane care au dorit astfel să se răzbune pe faptele proprietarilor, însă în astfel de “proporţii”, cu referire nu doar la dimensiuni, ci şi la mesaj, mai rar s-a întâmplat!

Deşi cel mai probabil a sesizat ce i s-a întâmplat, conducătorul a ieşit cu autovehiculul prin oraş în starea în care era, fără să mai poată face ceva la moment, făcându-se de râs. Nici murdăria de pe caroserie nu l-a scăpat de ochii din jur, iar situaţia amuzantă nu a putut ca să nu fie fotografiată şi ulterior făcută publică în online.

Şi în acest caz, din nou, internauţii s-au împărţit în două tabere: în timp ce unii s-au arătat împotriva celor care vopsesc similar şi diferite suprafeţe ale infrastructurii oraşului, crezând că şi aici este mâna lor, mai mulţi au fost de acord cu acest calificativ, din moment ce exact în ipostaza în care a fost surprins, şoferul s-a arătat indiferent de aceleași reguli de circulaţie.

FOTO: facebook.com/sergiu.sirbu.568

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-i-a-scris-cu-vopsea-pe-masina-iata-ce-a-vazut-un-locuitor-al-orasului-chisinau/

(foto) Un proprietar de Audi A7 din Chişinău a fost felicitat cu ocazia zilei de 1 aprilie direct pe maşina sa

https://autoblog.md/foto-proprietarul-ramas-socat-iata-ce-s-intamplat-cu-masina-peste-noapte-cartierul-telecentru/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/