(foto) Un proprietar de Audi A7 din Chişinău a fost felicitat cu ocazia zilei de 1 aprilie direct pe maşina sa

În timp ce unui şofer i-a fost spartă maşina, altuia i-a fost scrisă cu vopsea dintr-un flacon. S-a întâmplat la fel ieri, de 1 aprilie, Ziua Păcălelilor.

Un Audi A7 Sportback, lăsat pe marginea străzii Nicolae Iorga, le-a atras atenţia trecătorilor prin numeroasele inscripții care le avea pe caroseria-i de culoare neagră. Proprietarul, un oarecare Alex, a fost felicitat astfel cu ocazia acestei “sărbători” de către o persoană necunoscută.

Inscripții şi desene au fost făcute atât pe ambele părţi laterale ale maşinii şi capotă, cât şi pe lunetă. Deocamdată nu putem şti dacă vopseaua este de cea care se poate şterge uşor, însă la sigur deţinătorul cheilor automobilului nu a rămas prea încântat de o astfel de “surpriză”.

FOTO: facebook.com/Shadowserghei
FOTO: facebook.com/Shadowserghei

Vezi şi: (foto) I-a scris cu vopsea pe maşină. Iată ce a văzut un locuitor al oraşului Chişinău

Vezi şi: (foto) Proprietarul a rămas şocat! Iată ce i s-a întâmplat cu maşina, peste noapte, în cartierul Telecentru

Vezi şi: (foto) „Am cea mai proastă maşină”. Un român stă mai mereu în service cu al său Audi A7

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/