(foto) Pe eBay se vinde un BMW 740i E38 practic nou. Preţul de start îi era de 1000 de euro

(update) După 132 de oferte din partea a 47 de ofertanţi, maşina s-a vândut în schimbul a 120.050 de euro!


În Germania, pe eBay, se mai vinde acum un BMW 740i E38 practic nou. Pentru că se vinde printr-o licitaţie online, interesant este că preţul de start îi era de 1.000 de euro la 21 martie curent.

Pentru această capsulă a timpului vânzătorul declară următoarele:

  • Este singurul disponibil în lume nou BMW 740i în caroserie E38!
  • Nu este renovat!
  • Nu există semne ale trecerii timpului. Momentan este păstrat într-o capsulă cu sistem mecanic de recirculare a aerului!
  • Nu este într-o specificaţie japoneză sau americană, ci germană. Deţine un document german de înregistrare care datează din 24 septembrie 1997.
  • Mai multe fotografii pot fi trimise prin e-mail la solicitarea unei persoane interesate.
  • Este posibilă o transportare închisă a maşinii pe teritoriul UE.

Vânzătorul susține că mașina a fost deținută inițial de o femeie născută în 1927, dar asta s-a întâmplat pentru o perioadă foarte scurtă de timp. În cele din urmă, mașina a fost transportată în locația sa actuală, Gogolin Slaski din Polonia, având în prezent doar 255 km pe odometru.

Fiind un BMW 740i, asta înseamnă că are sub capotă un motor V8 de 4.4 litri, care produce 286 CP şi 450 Nm. Nu sunt nişte cifre extrem de impresionante la standardele de astăzi, dar încă respectabile. V8-ul este cuplat la o cutie de viteze automată cu cinci trepte, care trimite puterea roților din spate.

Culoarea vopselei aplicate pe caroserie este una verde metalizată. Printre dotări se numără scaune reglabile electric, cu încălzire şi tapiţate cu piele, geamuri acţionate electric, volan reglabil pe înălțime, sistem automat de climatizare, senzori de parcare, servodirecție, ABS, ESP, airbag pentru şofer, pasager şi laterale, radio cu casetă, etc.

La momentul publicării acestui articol numărul de oferte făcute de persoanele interesate a ajuns la 46, iar suma s-a ridicat la 50.650 de euro. Câştigătorul lotului va fi stabilit în ziua de 31 martie 2020.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Test Drive: BMW Seria 7 E38

(video) Test Drive: BMW L7 E38 – unul din 899

(video) Ai auzit despre “smart-ul” României comuniste? Istoria modelului Dacia 500 Lăstun

https://autoblog.md/foto-bmw-ul-care-si-pierdut-viata-2pac-este-de-vanzare-pentru-o-suma-incredibila/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/