(video) Trei situații în care se pot produce accidente rutiere pe timp de ploaie, mai ales în Chişinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este un secret pentru nimeni. Poate aţi observat des, din experienţe trecute, că avem foarte mulţi colegi în trafic ce se deplasează total neadecvat, fără ca să-şi adapteze stilul de condus la condiţiile meteo.

Şi iată trei situaţii în care se poate produce un accident rutier pe timp de ploaie, mai ales în municipiul Chişinău, locul din Republica Moldova unde se înregistrează cele mai multe.

  • Dacă observaţi că există apă adunată pe o stradă, nu procedaţi precum primul şofer!
  • Dacă nu aveţi prioritate sau nu vi se cedează cumva din amabilitate, nu procedaţi ca al doilea şofer!
  • Dacă vă apropiați de treceri pietonale (mulţi deja le ştiu locaţia din memorie), reduceţi din viteză pentru a vă asigura complet că nu se angajează nimeni să treacă. Pe timp nefavorabil pietonii se văd mai prost! Nu procedaţi ca şoferul/şoferii din imagini!
VIDEO: facebook.com/alexandr.railean.1, facebook.com/domenic.cojocari, facebook.com/GBM Online, autor anonim

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise