Un şofer, prins circulând la Ciocana băut şi fără permis. Iată ce amendă uriaşă riscă

Un tânăr şofer din Chişinău riscă o amendă enormă sau privare de libertate pentru şofat iresponsabil. Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost reţinut în noaptea acestei zile pe strada Milescu Spătaru, bănuit ca ar fi produs un accident rutier și s-a eschivat de la locul faptei.

Vezi şi: Alcoolemia la volan. Iată ce pedepse se acordă în câteva ţări ale lumii pentru asta

S-a dovedit că șoferul era în stare de ebrietate, dar și conducea automobilul fără permis. Mai mult, acesta era indignat că a fost stopat de ofițerii de patrulare, iar pentru faptul că manifesta un comportament agresiv, inspectorii de patrulare au aplicat cătușele.

Ulterior poliţiştii l-au escortat la Dispensarul Narcologic pentru testarea alcooscopică. Acolo, șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice, continuând să caute ceartă.

Vezi şi: De astăzi poliţiştii vor primi bonus din amenzile aplicate. Iată cum va fi calculat

FOTO: belta.by

Un asemenea comportament nu a fost tolerat de inspectorii de patrulare şi aceştia au documentat tânărul pentru refuz, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică și conducerea automobilului de către o persoană care nu deţine permis de conducere sau care este privată de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Toate acestea se sancţionează dur, iar potrivit prevederilor legale, conducătorul riscă amendă în mărime de până la 57.500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, ori închisoare de până la un an.

Vezi şi: Statistică de weekend. Iată care au fost încălcările cel mai des comise de şoferii moldoveni

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/