(foto) Au intervenit salvatorii. Accident nocturn soldat cu un deces în raionul Fălești

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea de 7 aprilie, salvatorii din nordul țării au descarcerat trei persoane în urma unui accident de circulație produs în localitatea Bocșa, raionul Fălești. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat al ora 23:22.

Potrivit informațiilor înregistrate, un Opel Corsa s-a lovit frontal cu un Mercedes-Benz E-Class. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerii din Opel au rămas blocați între fiare. La fața locului, în mod de urgență a intervenit un echipaj de salvatori și pompieri.

Victimele accidentului au fost rapid deblocate, preluate și transportate la Spitalul Raional Fălești. Din nefericire, acolo, conducătorul auto de 61 de ani a decedat. Conform IGSU, pasagerii, doi bărbați de 45 și 46 de ani au suferit diverse leziuni corporale, dar la moment starea acestor este stabilă.

Contactată de AutoBlog.MD pentru detalii despre caz, ofițerul de presă al IP Fălești, Svetlana Talpă, ne-a comunicat că polițiștii au intervenit pentru documentare la ora 23:25. Accidentul a avut loc mai exact la ieșirea din satul Vrănești.

Din cercetările preliminare desfășurate la fața locului s-a constatat că un tânăr de 20 de ani, originar din orașul Ungheni, conducând Mercedesul pe traseul R16 Bălți- Fălești-Sculeni, în apropierea satului Bocșa, în direcția orașului Fălești, ar fi efectuat o manevră de depășire (nu se menționează dacă a fost regulamentară), a intrat pe contrasens și acolo a urmat impactul frontal. Opelul se deplasa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, în direcția satului Bocșa.

Conform datelor poliției, șoferul din Opel este un localnic de 60 de ani din Bocșa. Pasagerii de 42 și 47 de ani sunt niște consăteni.

Pe marginea acestei tragedii s-a inițiat un proces penal conform art. 264 din Codul Penal, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier. Persoana care va fi găsită vinovată riscă până la șapte ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce, potrivit consecințelor accidentului.

Vezi și: (video) #Nu e glumă: Poliția a ridicat permisul unui camionagiu pentru o depășire periculoasă, după care i l-a întors

Cmentariile sunt închise