(video) #Nu e glumă: Poliția a ridicat permisul unui camionagiu pentru o depășire periculoasă, după care i l-a întors

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 08.04.2024) La solicitarea Poliției ca șoferul camionului să fie privat de dreptul de a conduce, pentru pericolul iminent la care a supus participanții din trafic, Instanța de judecată nu a dat curs solicitării. Acest camionagiu s-a ales doar cu amendă de 3000 de lei pentru generarea unei situații de accident.


Ştim şi noi că astăzi e 1 aprilie (ziua păcălelilor şi farselor), însă ne continuăm treaba şi astăzi vom publica mai multe articole, dacă nu toate, cu hashtagul special #Nu e glumă. Pentru că faptele şi evenimentele descrise sunt o realitate, adevărate!

La 30 martie curent, în jurul orei 20:30, Poliția a fost sesizată precum că un camionagiu a generat intenționat o situație de accident. Acesta a ieșit la depășire pe traseul Chișinău-Leușeni fără să se asigure, fiind la un pas de coliziune frontală cu o Mazda. Șoferița a reușit să evite la limită impactul, având în calitate de pasageri mama și fiica sa.

Iar pentru a nu-l lăsa pe individ nepedepsit, l-a dat indirect pe mâna poliției. În scurt timp, polițiștii au depistat camionul pe teritoriul unui magazin din raionul Ungheni. Conducătorul auto s-a dovedit a fi cetățean străin în vârstă de 45 de ani.

Șoferul a fost documentat pentru încălcarea regulilor de circulație, ceea ce a generat o situaţie de accident. Permisul de conducere i-a fost ridicat.

Procesul verbal a fost remis instanței de judecată pentru primirea unei decizii conform competenței. Acest camionagiu riscă amendă de până la 3.000 de lei și privarea de dreptul de a conduce vehicule până la un an.

Vezi și:

(video) Moment periculos! Două camioane au ieşit concomitent la depășire pe traseul M1

(video) Momentul producerii accidentului de lângă Rassvet. A fost mai mult decât o depăşire neasigurată

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise