(video) Momentul producerii accidentului de lângă Rassvet. A fost mai mult decât o depăşire neasigurată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul producerii accidentului de lângă localitatea Rassvet din raionul Străşeni a fost surprins de un conducător auto care se deplasa imediat în spatele automobilului Skoda, scos la depăşire neasigurată conform datelor poliţiei. Imaginile însă relatează că a avut loc mai mult decât o simplă depăşire neasigurată.

Şoferiţa în vârstă de 35 de ani din Skoda Fabia, deşi putea să revină în bandă după depăşire, nu a făcut-o. Din motive sau în circumstanțe deocamdată necunoscute, automobilul a fost îndreptat spre acel Audi Q7, rezultând un contact frontal.

Cealaltă şoferiţă care se afla la volanul Audi a încercat să evite impactul, ieşind pe acostament, însă nu a fost suficient.

@adrianilfotografo #accident #audi #skoda ♬ Texili – Trap Remix – GOLDEN TBILISI

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise