Un taximetru care făcea cursa Ungheni-Iași a fost reținut în vama Sculeni. Descoperirea făcută de polițiști

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere Sculeni, în noaptea zilei de 6 noiembrie, au oprit din călătorie un taximetru înmatriculat în Republica Moldova, al cărui conducător auto intenționa să intre în România. La volan se afla un bărbat cu cetățenie română şi R. Moldova, în vârstă de 44 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul, un Hyundai i40 produs în 2014, figurează în bazele de date ca fiind furat din Danemarca. Alerta a fost introdusă și a stat activă tocmai din decembrie 2017!

Cu privire la acest aspect, cetăţeanul aflat la volan a declarat că este angajat ca şofer la o firmă de transport persoane din Republica Moldova şi nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul pe care îl conduce este furat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, autoturismul în valoare de 25.000 lei românești fiind reţinut în vederea continuării cercetărilor.

Din ce am mai putut afla, taximetristul transporta un pasager din Ungheni spre Aeroportul din Iași. Curios este dacă persoana a reușit să ajungă la timp cu altă mașină de ocazie, ori a pierdut zborul din cauza unui astfel de ”popas” neprevăzut?…

Cmentariile sunt închise