(video) Maşina cu numerele KOT 2 din Chişinău, din nou în gura târgului. Ce a mai făcut acum şoferu-i

0

Se pare că încălcarea surprinsă cu această maşină la începutul anului curent nu pare a fi nici prima şi nici ultima. Automobilul cu numerele de înmatriculare KOT 2 din Chişinău a ajuns din nou în gura târgului, la fel şi şoferu-i, după ce acesta din urmă s-a arătat deranjat că nu poate merge aşa cum îi place.

Un alt conducător din capitală s-a “intersectat” astăzi cu berlina de lux şi a povestit pe o reţea de socializare care a fost motivul conflictului. Potrivit acestuia, bărbatul de la volanul automobilului Audi rula cu o viteză de aproximativ 90 de km/h pe strada Tudor Vladimirescu, care are câte o bandă per sens. Pentru că autorul filmuleţului se deplasa cu o viteză regulamentară şi celălalt grăbit în spatele său, pentru că nu i-ar fi făcut loc destul pentru a se strecura pe stânga, călcând peste linia continuă, a încercat să-l depăşească pe partea dreaptă.

Pentru că nu i-a reuşit, pentru că nu i s-a permis, pe nervi fiind, a apăsat acceleratorul, a ieşit pe contrasens, l-a depăşit şi s-a oprit ulterior în faţa sa brusc (o manevră de altfel tipică şoferilor care încalcă, nu sunt mulţumiţi că nu le-a reuşit intenţia în cel mai ideal mod şi vor astfel să-i pedepsească pe cei care au fost o piedică).

Martorul mai povesteşte că după ce s-a oprit, şoferul din Audi a ieşit şi a început să strige în direcţia sa că are o maşină de nimic, că îşi transportă familia şi că era să intre în bordură. Mesajul şoferului care a filmat totul, pentru ceilalţi “muritori”, este ca:

“Să nu le permiteţi unor astfel de şoferi să-şi facă de cap pe drumuri. Doar pentru că cineva are o mașină mai scumpă nu înseamnă că are voie să facă ce doreşte. Iar înregistrarea îl arată, când i-am explicat că el este vinovat pentru această situație, fără să spună nimic, cum s-a urcat în mașină și a plecat! O faptă serioasă, demnă de un om serios”.

Autor video: facebook.com/sergy.nea

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Anterior, numerele de înmatriculare KOT 2 stăteau pe un Nissan GT-R:

https://autoblog.md/inp-o-reactie-fata-de-soferul-care-sfidat-un-echipaj-de-politie-la-volanul-unui-nissan-gt-r/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/