(video) Iresponsabilitate: O mamă îşi învaţă “la cameră” fiica de 14 ani cum să conducă

0

Un filmuleţ care a fost vizualizat deja de peste 5.000 de oameni a ajuns în atenţia noastră după ce am aflat că protagonistă este o minoră care nu are permis de conducere. Aceasta a fost aşezată la volanul unui automobil şi pusă să conducă pe un drum public, fiind asistată de o şoferiţă doar la capitolul direcţie, aceasta din urmă nefiind atent completă la drum pentru că ţinea cu o altă mână telefonul pus la treabă.

Momentele înregistrate arată clar cum copila nu se află în poziţia cea mai relaxată şi nu prea dă dovadă de cunoştinţe avansate în a şofa, nemaivorbind despre lipsa unei centuri de siguranţă cuplate! Notabilă este reacţia sa când a văzut cum din spate se apropie o altă maşină, necunoscând dacă trebuie să facă ceva anume, până când i s-a spus să nu se îngrijoreze căci va fi depăşită.

Imaginile au fost publicate pe pagina AutomobilistMD, acolo unde se mai menţionează că pe adolescenta în vârstă de 14 ani o cheamă Laura Bădiţa. Suplimentar, din informaţiile care ne-au fost furnizate în anonimat, aflăm că aceasta este originară din Bardar, raionul Ialoveni, iar persoana de lângă ea nu este altcineva decât mama sa.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata