(video) Un tânăr s-a pornit de la nordul spre sudul Marii Britanii într-o maşină care cântărește mai puţin decât el

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un bărbat s-a pornit într-o călătorie de 1.400 de km cu cea mai mică mașină din lume – un Peel P50 – maşinuţă fabricată pentru prima dată pe Insula Man în anii 1960 și care poate atinge o viteză maximă de aproximativ 60 km/h!

Alex Orchin este britanicul care și-a propus să cutreiere Regatul Unit de la nord la sud, chiar dacă mașina sa are o greutate de aproape 60 de kilograme!

Alex Orchin și-a propus într-un astfel de mod să strângă bani pentru o organizație caritabilă, bazându-se pe mașina sa de 60 de kilograme, 1.37 metri lungime, 1.04 metri lăţime și 1.2 metri înălțime.

Pe lângă şofat, când face popasuri, mai şi cântă la cimpoi, fiind pasionat de acest instrument muzical de la vârsta de 11 ani. Banii pe care îi primește de la oamenii mărinimoși susține că îi va dona unei organizații caritabile.

Potrivit lui Orchin, condusul și cântatul la cimpoi sunt două pasiuni:

„Cântatul la cimpoi îi atrage întotdeauna pe oameni, la fel și această mașină. M-am gândit că dacă voi combina cele două lucruri între care nu e nicio legătură, le voi atrage atenția oamenilor, iar aceștia vor vedea mașina și vor afla motivul pentru care fac asta.”

Se crede că este prima dată când se face o astfel de călătorie lungă cu un P50. Pornirea a avut loc sâmbăta trecută şi se așteaptă să dureze până la trei săptămâni.

Poţi vedea imagini din timpul călătoriei pe vlogul său.

Cmentariile sunt închise