(foto) După 30 de ani, Subaru a cumpărat înapoi o maşină vândută online pentru că i-a plăcut cum arată

Subdiviziunea americană a companiei Subaru a achiziționat un exemplar al modelului Legacy, vechi de 30 de ani, cu un parcurs destul de mare, după ce a fost atrasă de descrierea anunţului şi starea sa în raport cu vârsta.

Dar în ciuda vechimii și a numărului de kilometri indicaţi pe odometru, mașina a rămas în stare bună și se află acum în propria colecție a companiei, potrivit celor povestite de fostul proprietar.

Anunțul vânzării modelului Legacy Wagon AWD din 1990 a fost postat pe Craigslist cu o zi înainte de sfârșitul anului 2020. Vânzătorul a pregătit o descriere foarte detaliată a mașinii (+mai multe imagini), inclusiv despre istoricul achiziției și propriile impresii. 

După ce a dat peste acest Legacy pe același portal, el a achiziționat break-ul în 2019 cu un parcurs de peste 340.000 de kilometri. Alţi aproximativ 4.000 i-a adăugat în cele 14 luni de proprietate.

Starea tehnică a mașinii a cerut atenție, dar, în general, era într-o stare excelentă. Dar pentru a “recrea experiența de cumpărare a unei maşini complet noi”, proprietarul anterior a cheltuit aproximativ 6.000 de dolari pentru diverse reparaţii. Iar înainte de a plasa anunțul automobilul a fost pregătit suplimentar pentru revânzare.

După ce l-a vândut, fostul proprietar a spus că a vândut mașina companiei Subaru! Acesta completează acum colecția sa din sediul din New Jersey și și-a exprimat speranța de a-l întâlni în viitor la festivalul de profil RADwood. Prețul de cumpărare a fost de 6.800 de dolari.

Amintim că prima generație Legacy a fost introdusă în 1989 și a fost răspunsul Subaru pentru modelele Honda Accord, Mazda 626 și Toyota Camry din acele timpuri. Break-ul, care a fost achiziționat de divizia americană a mărcii, este echipat cu o tracțiune integrală permanentă (dotare opţională), un motor natural aspirat de 2.2 litri (circa 130 CP) şi o cutie de viteze mecanică în cinci trepte.

Vezi şi:

https://autoblog.md/cum-sa-iti-vinzi-masina-sfaturi-utile-si-pasi-care-ar-trebui-sa-i-urmati/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/