(foto) Un colecţionar şi-a primit al 12-lea Rolls-Royce vopsit într-o a zecea culoare “proprie”

Colecționarul de mașini şi antreprenorul american Michael Fux şi-a primit acum câteva ore al 12-lea Rolls-Royce personalizat, care a fost una dintre premierele din cadrul evenimentului “The Quail, A Motorsports Gathering” de la Monterey Car Week.

SUV-ul Cullinan a debutat în culoarea Fux Orange, marcând a 10-a oară când brandul britanic a dezvoltat şi a rezervat o culoare care a primit numele patronului de exclusivități.

Cum a comandat-o de această dată? Aflaţi că experţii în design ai Rolls-Royce au fost nevoiţi să reproducă o culoare a unei eşarfe portocalii pe care afaceristul a văzut-o pe o femeie undeva în sudul statului Florida! El a ţinut să caute exact acelaşi articol vestimentar şi după ce a reuşit să facă asta l-a trimis companiei.

Lucrând în colaborare timp de aproape un an, experţii au ţinut să aplice perfect pe caroseria SUV-ului peste șapte straturi de finisaj, lustruit manual timp de mai multe ore în Surface Finish Center. Un contrast este asigurat de un set de jante negre, dar care au capace centrale la fel în culoarea caroseriei.

Interiorul maşinii este tapiţat cu piele confecţionată manual, în culoare Arctic White, cu cusături contrastante portocalii şi embleme Rolls-Royce pe tetiere. Aceeaşi piele se găseşte pe uşi, bord şi volan. În Fux Orange sunt finisate inserţiile decorative de pe bord, corpul oglinzii retrovizoare interioare şi covoraşele din lână de oaie.

Vezi şi: (video) Rolls-Royce a livrat unui client o maşină vopsită în culoarea unei flori pe care a rupt-o dintr-un câmp

Vezi şi: (foto/video) Cele mai impresionante proiecte din anul 2018 ale companiei Rolls-Royce

Autoturismele Rolls-Royce din proprietatea lui Michael Fux sunt punctul culminant al colecției sale, care cuprinde peste 150 de vehicule, cele mai unice şi cele mai viu colorate din lume. Ajungând în Statele Unite ca un tânăr imigrant cubanez, Michael Fux şi-a construit o serie de afaceri de succes în industria lenjeriei de pat. În prezent el se străduiește să dea ceva înapoi comunităților în care a lucrat şi care la rândul lor au investit odată în el.

De la înființarea Michael Fux Foundation în 2006 el a donat milioane de dolari pentru a face mai uşoară viața copiilor afectaţi de boli grave. În plus față de construirea Fux Family Center de la Miami Children’s Hospital, Michael și soția sa Gloria mai sunt organizatorii mai multor evenimente în fiecare an pentru a susține centrul și a distra copiii. Colecția colorată de autoturisme sunt folosite pentru strângeri de mijloace financiare care sunt redirecţionate acolo unde este nevoie.

Rolls-Royce Motor Cars are zeci de culori rezervate pentru numeroși clienți din întreaga lume. Michael Fux deţine acum tocmai 10 culori unice, mai multe decât orice alt posesor de produse personalizate ale mărcii. Aceste culori pot fi utilizate numai de către, sau cu, permisiunea clientului. Iată pe ce modele au fost aplicate:

  • Fux Orange (Cullinan)
  • Fux Fuxia Pearl (Phantom)
  • Fux Fuxia (Dawn)
  • Fux Blue Candy (Dawn)
  • Fux Intense Jade Pearl (Phantom)
  • Fux Aequus Green Jade Pearl (Wraith)
  • Fux White (Ghost)
  • Fux Purple Candy (Phantom Drophead Coupé)
  • Fux Red Candy (Phantom Drophead Coupé)
  • Fux Yellow (Phantom Drophead Coupé)

Vezi şi: (video) Primul McLaren Senna livrat în SUA îi aparţine lui Michael Fux şi arată spectaculos

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/