Presa britanică: Valtteri Bottas ar putea fi dat afară de la Mercedes-AMG Petronas F1

Daily Mail răspândește zvonuri conform cărora echipa Mercedes-AMG Petronas F1 își pierde încrederea în Valtteri Bottas și ar putea să-l înlocuiască înainte de sfârșitul sezonului curent, astfel încât succesorul să se poată simți confortabil și să se poată forma înaintea începerii campionatului din 2022 cu noile sale reguli.

Valtteri se află la al cincilea său sezon la Mercedes, timp în care a câștigat nouă curse. Pentru comparaţie, în aceeași perioadă de timp Hamilton a ridicat 44 de trofee.

Aparentul succesor este văzut/numit membrul programului Mercedes pentru tineret George Russell de la Williams (Bottas tot de acolo a venit), care anul trecut l-a înlocuit pe Lewis Hamilton în Bahrain când campionul mondial s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Se presupune că după cursă nereușită din Portugalia, când Bottas a finisat doar pe locul trei cu start din pole position, unul dintre inginerii echipei a spus că angajații erau nemulțumiți în mod activ de astfel de rezultate: “La bază au apărut îngrijorări în legătură cu Valtteri. Bottas nu este la înălțime, iar viteza lui Russell în Bahrain subliniază acest lucru”.

Impulsul de a face careva schimbări este oferit şi de cea mai acută luptă pentru titlul de constructori de ceva timp, ritmul și parteneriatul Red Bull dintre Max Verstappen și Sergio Perez, lucruri care au devenit cam incomode pentru echipa germană.

Decizia îi va reveni totuşi directorului echipei, Toto Wolff, care a rămas în sprijinul public al lui Bottas, spunând că nu are “nimic de dovedit” și este sigur că îi va oferi șanse suplimentare de a-și arăta valoarea în sezonul abia început.

În context, la fel Daily Mail scrie că Valtteri Bottas a primit un temut vot de încredere din partea șefului rivalilor de la Mercedes! Întrebat dacă crede că Bottas ar putea fi dat afară la mijlocul sezonului, Christian Horner a declarat:

“Valtteri a făcut o treabă excelentă în ultimii ani. Aș fi surprins dacă i-ar schimba pe Valtteri și George”.

Astfel spus, un Bottas care se luptă i s-ar potrivi lui Horner în timp ce încearcă să pună piedici rivalilor în a câştiga un al optulea titlu consecutiv de constructori. Red Bull se află în prezent la doar 18 puncte distanţă în acest clasament.

Între timp mai aflaţi că, într-o revenire emoțională în Formula 1, pilotul Romain Grosjean se va întoarce volanul unei mașini pentru prima dată de la accidentul său dramatic. În timp ce își revenea în spital anul trecut, francezul a primit promisiunea de la Toto Wolff că va avea ocazia să conducă o mașină Mercedes și să se asigure că accidentul său nu va fi sfârșitul poveștii sale în F1.

Onorând această promisiune, Romain va conduce un monopost W10, cu ajutorul căruia Lewis Hamilton a câştigat titlul de campion în 2019, în cadrul unei zile complete de teste pe circuitul Paul Ricard, pe 29 iunie 2021. De asemenea, îl va pilota într-o serie de tururi demonstrative la Marele Premiu al Franței din 27 iunie.

https://www.facebook.com/MercedesAMGF1/posts/10158446062722411?cft[0]=AZXunLvOMMtMT1yWlAFF4hQbzNSbx7vLliShSPcsWmAeTgdzsCDYwCxxCBx5gM3QIJvI4590QCisnLNf38aCiMLNMpP–7F3Dw5QFZE7Npru39JS6hvwvsUYeLJ2PCDFfD-caplOATMdaIU-Mh7lfuPeaPR6Ea8w8_nTUeUKSEKneQ&tn=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/Formula1/posts/2099629736860664?cft[0]=AZU-wauxa4zsx4lezcx1cUBfdShRT8tuyd5FUUefgvLp_wlvNfK_xhC6_T4Qpq6J3dQTj9aqYSWJwaD–gW90qrcFaHZZmx3uWIG-T5RF6aajRADofVoxM4hgIh8Ox189I_tL9C6SFT3Cxb867sfyRRDxp5T6_CzG_Mq_aiMy6qEOw&tn=%2CO%2CP-R

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/