(video) Dă-mi voie, c-am nevoie! Cum un şofer a ignorat un ambuteiaj când l-a văzut pe o stradă din sectorul Botanica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În rutina zilnică, cu toţii ne grăbim pentru ca să reuşim să facem mai multe lucruri, însă există unii oameni pentru care proverbul “graba strică treaba” nu există sau nu cred în el. Astfel de oameni nu se opresc până nu-şi ating scopul propus şi nu cedează nimănui nimic. Dacă vorbim despre şoferi de genul, aceştia tind să se considere adevărate “VIP”-uri (persoane foarte importante) pentru care în semafor mereu e verde, chiar dacă pentru ceilalţi e roşu.

O nouă secvenţă video trimisă la adresa redacţiei arată încă un conducător auto din această categorie. Văzând că pe strada Grădina Botanică s-a generat un ambuteiaj generos şi nedorind să găsească o altenativă, un tip a apucat-o pe contrasens, arătându-le altor zeci de colegi din trafic că e mult mai grăbit decât ei.

Imaginile arată că doi şoferi nu i-au cedat trecerea, chiar dacă le-a dat şi flash-uri. Pe primul l-a ocolit apucând-o pe banda extremă dreapta de pe contrasens, când era liberă, însă când a ajuns în faţa camerei de bord nu a mai avut pe unde trece. După o pauză, când s-a format un spaţiu în ambuteiaj, bărbatul în cauză s-a inclus uşor pe sensul corect, enervat fiind.

Cum de luptat cu astfel de şoferi? Pur şi simplu să-i îndurăm?

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise