Cine este şoferul care şi-a înecat maşina după ce a mers cu ea pe gheaţă şi cum a fost pedepsit de poliţie

Șoferul, care a devenit celebru în ultimele ore pentru că şi-a pierdut maşina care a străpuns gheaţa unui iaz, a fost găsit și pedepsit de oamenii legii.

Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 32 de ani, locuitor al satului Călugăr din raionul Fălești, notează ştiri.md cu referire la ofițerul de presă al IP Făleşti Eugenia Molceanov.

Totul s-a întâmplat ieri, 19 ianuarie, de Bobotează, în jurul orei 13:00. Bărbatul, demonstrativ-intenționat, în prezența mai multor persoane, cu automobilul personal marca Audi, a efectuat mai multe manevre pe stratul de gheață al bazinului acvatic din centrul satului Călugăr, iar drept urmare s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Prin acțiunile sale conducătorul auto a dat dovadă de obrăznicie, tulburând ordinea publică și liniștea cetățenilor. Distracţia-i pe gheaţă i-a fost calificată drept huliganism şi astfel s-a ales cu o amendă de 1.500 de lei.

Vezi cum s-a întâmplat totul:

https://autoblog.md/video-patanu-stie-ce-face-iata-cum-celebrul-victor-a-ajuns-cu-masina-sub-gheata-de-boboteaza/
https://autoblog.md/video-no-comment-de-boboteaza-ca-sa-nu-i-fie-de-tot-frig-un-moldovean-a-decis-sa-se-scalde-cu-tot-cu-masina/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/