(foto) Subaru Legacy beneficiază de un facelift şi pare că nu va mai exista într-o nouă generaţie

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Compania Subaru încearcă să-şi menţină poziţia pe piaţă şi actualizează la timp produsele sale. În urmă cu o lună a fost prezentat Outback facelift, iar acum e rândul sedanului-frate Legacy.

Anterior, sedanul a fost considerat modelul de bază în acest duo și a apărut primul, însă statisticile vânzărilor de pe piaţa principală, cea din SUA, arată o prognoză sumbră, una care te duce cu gândul că aceasta va fi ultima generaţie Legacy.

Doar în 2021 Outback s-a vândut în 155.000 de exemplare, în timp ce sedanul a fost ales de doar 23.000 de oameni. Iar în Japonia deja nu mai există în gamă.

Caracteristici cheie:

  • Designul feţei maşinii este complet diferit: noi sunt farurile şi bara de protecţie, grila de radiator este mai mare, dar proiectoarele anti ceaţă au rămas cele vechi. În spate a fost reformatată doar inserţia neagră de pe bara de protecţie, cea care vrea să imite un difuzor.
  • În cabină, la prima vedere, nimic nu s-a schimbat, însă sistemul multimedia cu un ecran vertical de 11.6 inci are o nouă grafică şi suportă acum o conexiune wireless cu Apple CarPlay și Android Auto. Încălzirea opțională a volanului se face acum pe întreaga lungime a jantei. O oglindă retrovizoare cu monitor integrat, aşa cum are Outback, nu este propusă dintr-un motiv ciudat.
  • O actualizare importantă se referă la sistemul EyeSight: unghiul de vizualizare al camerelor stereo de sub parbriz a fost mărit, iar software-ul necesar prelucrării datelor a devenit mai performant.
  • Apropo, doar versiunea de top Legacy Touring XT va putea fi comandată cu următoarea generație EyeSight, care, pe lângă cele două obiective existente, are un al treilea instalat în centru. Compania susține că această cameră mono recunoaște rapid bicicliștii și pietonii.
  • A mai apărut un nou amplificator electric de frână, care permite electronicii să se implice pentru ca procesul de frânare să aibă loc mai repede și mai intens.
  • Nou este şi sistemul Automatic Emergency Steering, care ajută șoferul să se îndepărteze de un obstacol la viteze de până la 80 km/h, prin implicarea şi corectarea automată a direcţiei.
  • Sub capotă există la alegere un benzinar natural aspirat de 2.5 litri (185 CP) sau unul turbo cu patru cilindri şi volum de 2.4 litri (264 CP). Ambele sunt cuplate la un variator şi trimit puterea spre toate cele patru roţi.
  • Versiunea Legacy Sport cu o suspensie resetată, un spoiler pe capacul portbagajului și un decor negru va putea fi comandată acum doar cu motorul turbo menţionat. Nouă mai este o inserţie roşie decorativă pe grilă.

Vânzările modelului actualizat vor începe din această toamnă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/