(video) New York 2022: Premieră – Noul Subaru Outback facelift

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă o premieră la Salonul Auto de la New York vine de la compania Subaru. Aceasta a actualizat modelul Outback, unul disponibil oficial şi pe continentul nostru! Iată deci cum s-a schimbat.

Caracteristici cheie:

  • Designul frontal a fost schimbat: au apărut noi faruri și proiectoare anti ceață, grila radiatorului a fost mărită, iar noua bară de protecție are „colți” negri în jurul marginilor. Un astfel de Outback nu poate fi deci confundat cu o mașină pre-facelift. Aplicaţiile negre de pe arcurile roților au devenit mai masive, acum fiind la fel ca pe mașinile fabricate în Japonia. În partea posterioară a fost revizuită doar forma inserțiilor din bara de protecție.
  • În interior, la prima vedere, nimic nu s-a schimbat. Totuşi există câteva noutăţi şi anume: sistemul multimedia suportă acum Apple CarPlay și Android Auto fără fir, iar oglinda retrovizoare este digitală şi transmite imagini de pe camera posterioară.
  • O noutate importantă este sistemul EyeSight modernizat: unghiul de vizualizare al camerelor stereo de sub parbriz a fost din nou mărit, iar software-ul de control al acestora este mai bun.
  • Doar versiunea de top Outback Touring va dispune de următoarea generație a sistemului EyeSight, care, pe lângă cele două obiective existente, a adăugat un al treilea, montat în centru. Compania susține că această mono cameră recunoaște mai repede bicicliștii și pietonii.
  • Outback facelift mai dispune de un amplificator electric pentru frâne, care permite maşinii să înceapă să încetinească mai repede şi mai intensiv fără a apăsa pedala până la capăt.
  • În cele din urmă a apărut pe model un sistem Automatic Emergency Steering, care ajută şoferul să ocolească obstacolele prin implicarea automată în direcţie. Funcționează până la o viteză de 80 km/h!
  • Propulsoarele au rămas aceleaşi. În America, Subaru Outback este oferit cu un benzinar natural aspirat de 2.5 litri (185 CP) sau cu unul turbo de 2.4 litri (264 CP), ambele motoare cu patru cilindri fiind combinate cu un variator şi AWD.

Vânzările modelului actualizat vor începe din toamnă.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/