(foto) No comment: Privelişte de sărbătoare chiar în centrul Chişinăului. Reacţia primarului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţia pare să se repete de la an la an. Cu aceeaşi indiferenţă faţă de bunurile altora şi de infrastructura publică unii conducători auto au intrat în 2022. Deci nimic nu s-a schimbat în viaţa lor în această privinţă.

„Chiar dacă e murdar şi umed, e mai comod decât în altă parte.” Aceste lucruri şi le-ar fi spus toţi cei care şi-au găsit nişte “locuri de parcare” potrivite pe str. Puşkin din capitală. După ce le-au folosit, cunoscând că pământul este înmuiat din cauza zăpezii topite, au plecat cât mai repede posibil înainte ca cineva să sune la 112 sau să li se facă obrazul roşu la observaţia pietonilor.

Urmele însă au rămas, ca o dovadă a indiferenței. Acum autoritățile responsabile vor trebuie să piardă din nou timp și resurse pentru lucrări de curățare și amenajare. Dar pentru cât timp va fi valabilă ordinea?…

Iată cum a reacţionat şi primarul general după ce imaginile au devenit virale:

❗️Rog șoferii, să nu parcheze ilegal pe spațiile verzi, pentru că duc noroiul prin tot orașul. Dragi șoferi, parcați…

Posted by Iv Ceban on Monday, 3 January 2022

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/