(video) Accident grav în faţa Aeroportului. Doi oameni au decedat după impactul cu o mașină a INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #8)


(update #7)


(update #6)


(update #5)


(update #4)


(update #3) Primele imagini de după impact. Salvarea celor care călătoreau pe motocicletă a fost imposibilă!

Imagini necenzurate aici

VIDEO: facebook.com/munteanu.tatiana.564

(update #2)


(update #1) Sursele pulsmedia.md afirmă că cele două persoane ar fi fost un cuplu originar din România, iar mașina de poliție s-ar fi deplasat cu girofarul și sistemul sonor incluse.


(articol iniţial) Polițiștii stabilesc circumstanțele unui accident rutier grav produs în jurul orei 12:30 la intersecția bulevardului Dacia din capitală cu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău.

Conform informațiilor preliminare, o motocicletă care se deplasa pe bd. Dacia s-a tamponat cu o mașină de patrulare care aparține Inspectoratului Național de Securitate Publică. În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul său au decedat la fața locului.

La locul accidentului se află conducerea INSP, șeful Direcției de Poliție din capitală și procurorul de serviciu, pentru a stabili toate circumstanțele.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției a dispus inițierea de urgență a unei anchete de serviciu pentru examinarea complexă și din punct de vedere legal acțiunile polițiștilor. Aspectele de examinare a anchetei sunt ținute la control personal de șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu.

Câți inspectori se aflau în mașină, dar și starea lor, nu s-a anunțat.

Cmentariile sunt închise