Prima reacţie! Cum răspunde şeful IGP acuzațiilor că sunetul imaginilor cu momentul accidentului de la Aeroport ar fi trucat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update)


Imaginile video în care este surprins momentul accidentului grav din weekend din faţa Aeroportului Internaţional Chişinău a stârnit mai multe controverse pe rețelele de socializare. Mulți internauți au acuzat oamenii legii de trucarea imaginilor şi că, de fapt, maşina de poliţie nu avea conectat semnalul de avertizare sonor, fapt menţionat şi de unii martori.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Viorel Cernăuţeanu, a declarat pentru PRO TV că pe marginea acestui fapt a fost deschisă o anchetă de serviciu.

„Este un video care a fost preluat de la colegii de la Aeroport în mod urgent atunci. Nu justific și nu am spus că este un video absolut original. A fost un video filmat cu telefonul de pe un monitor, doar pentru a se vedea exact momentul impactului. A fost dispusă o anchetă de serviciu și la compartimentul respectiv, să vedem cum s-a filmat și cum a apărut compilarea aceasta de audio-video, dar încă o dată repet este un video care a fost transmis doar pentru a arată impactul, nu era momentul de justificare.”

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise