(video) Lucid UX 2.0 are nevoie de aproape o oră pentru instalare. Noutățile introduse

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Lucid Group a introdus Lucid UX 2.0, cel mai cuprinzător update de software lansat până acum, cu sute de actualizări și funcții noi pentru fiecare Lucid Air deja folosit pe drumurile publice. Setul de actualizări este livrat, absolut gratuit, prin tehnologia OTA care necesită o conexiune stabilă a maşinii la rețeaua globală virtuală.

Gama vastă de actualizări include îmbunătățiri pentru aproape fiecare punct de contact al utilizatorului din mașină, inclusiv afișaje „instantanee”, introducerea Highway Assist pentru sistemul avansat de asistență a șoferului DreamDrive, layout-uri reproiectate pe ecran şi altele.

Cele mai importante noutăţi:

Afișajele Glass Cockpit şi Pilot Panel

  • Se afișează acum „Instant-on”, astfel încât mașina este gata de condus de îndată ce șoferul se așează și își cuplează centura. Nu mai este nevoie să aștepte încărcarea unor date sau renderingul unor imagini.
  • Noua dispunere pe ecran pentru afișajul Glass Cockpit permite mutarea comenzilor pentru cele mai utilizate aplicații precum Acasă, Navigare, Media și Telefon, pentru a face Lucid UX mai prietenos din punct de vedere ergonomic ca niciodată.
  • Navigație și hărți actualizate, cu indicații pas cu pas care apar acum pe afișajul central chiar în fața șoferului.
  • Predicție mai inteligentă a autonomiei rămase, astfel încât șoferii să știe și mai bine la ce se pot aștepta pe drum.
  • Se pot face mai multe prin intermediul asistentului vocal încorporat Alexa, cum ar fi modificarea setărilor de control a climatizării pentru bancheta din spate.
  • O experiență de navigare mai ușor de utilizat pentru aplicațiile media terțe, ceea ce face mai ușor de văzut opțiuni, de selectat melodiile preferate și de redat mai rapid.

DreamDrive și sisteme avansate de asistență pentru șofer

  • Devine activ Highway Assist, cu funcţie de centrare activă a maşinii în banda de rulare și control adaptiv al vitezei de croazieră, permițând un confort și mai mare la condus pe distanţe lungi.
  • Rear Pedestrian Collision Protection este acum activat, inclusiv când maşina este în Drive sau Reverse.
  • Îmbunătățiri ale indicațiilor vizuale pentru caracteristica Park Distance Warning.

Farurile inteligente Micro Lens Array

  • Asistență pentru faza lungă detectează acum nu numai alte vehicule, ci și alte surse de lumină din apropiere și comută automat la faza scurtă atunci când este cazul.
  • Farurile se nivelează automat cu reglaje bazate pe senzori pentru înălțime și unghiul vehiculului în raport cu solul.
  • Farurile vor simți când se întoarce volanul pentru a se dori iluminarea zonei înspre care se merge. Acest lucru completează caracteristica farurilor care luminează curbele la viteze mai mari.

Intrarea și ieșirea din maşină

  • Noul mod de dezghețare combină dezghețarea, mișcarea automată a ștergătoarelor și lichidul de ștergător pentru a curăța gheața care poate împiedica vederea prin parbriz.
  • O serie de măsuri pentru a face blocarea și deblocarea automată mai simplă, mai intuitivă și mai receptivă atât cu cheia breloc, cât și cu telefonul, precum și cu setări suplimentare personalizabile de utilizator.

Lucid UX 2.0 a început deja faza inițială de lansare pe mașinile clienților și va continua în următoarele câteva săptămâni.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/