(video) Început de an cu dreptul! Porsche și-a mărit numărul record de victorii în cursa 24h of Daytona

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Porsche 963 nr. 7 al echipei Porsche Penske Motorsport a câștigat duminică maratonul de 24 de ore de la Daytona. Piloții Felipe Nasr din Brazilia, Dane Cameron din SUA și Matt Campbell din Australia, precum și starul american din IndyCar, Josef Newgarden, au extins numărul record de victorii ale Porsche în această cursă la 19.

Niciun alt producător nu a obținut în istorie atâtea victorii și niciunul nu se apropie de performanța sa! Ceea ce s-a întâmplat în weekend pe circuitul din Florida nu s-a mai întâmplat din 2003 încoace!

Echipajul nr. 6 al echipei Porsche Penske Motorsport a finisat pe locul patru, iar echipele-client care au achiziționat pentru competiție o mașină similară (Proton Competition Mustang Sampling și JDC–Miller MotorSports) au trecut sub steagul în carouri pe pozițiile cinci și șase.

Amintim că Porsche s-a implicat din nou în cursele de anduranță și a făcut echipă cu Penske Motorsport pentru a împărți și costurile. Cu Porsche 963 se participă în clasa de top atât a campionatului IMSA (GTP), cât și WEC (Hypercar).

Respectiv, cu o astfel de încurajare de la început de an și o mașină modernizată pentru noul sezon, echipa are șanse reale să câștige și Le Mans 2024!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise