(video) Momentul în care un truck lovește o Tesla Model 3 şi o târeşte aproape un kilometru, surprins de camerele maşinii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Înregistrarea video a unui accident neobișnuit în care a fost implicată o Tesla Model 3, realizată de camerele de bord ale mașinii, a apărut în spaţiul online şi a devenit virală în scurt timp. Un truck american a atins electromobilul în partea posterioară în timpul unui schimb neasigurat de bandă şi l-a târât în faţa sa pe o distanţă de aproape un kilometru.

Chiar înainte de coliziune, Tesla Model 3 rula cu sistemul Autopilot inclus pe banda extremă dreapta și puţin în fața camionului ce se deplasa pe banda alăturată stângă, exact într-un unghi mort pentru conducătorul acestuia. Când depășirea era aproape de a fi finalizată, camionagiul a decis să schimbe banda şi a prins Model 3 în zona roţii posterioare stângi.

În urma coliziunii mașina electrică a fost întoarsă și apăsată cu partea sa stângă laterală de faţa vehiculului de mare tonaj. În această poziție ambele unităţi de transport s-au deplasat câteva sute de metri, până când camionagiul a decis totuşi să se oprească: i s-a părut că ceva nu este în regulă, simțind că puterea de înaintare a scăzut brusc.

De cealaltă parte, conducătorul de Tesla a declarat că sistemele electronice de la bord l-au avertizat cu privire la o posibilă coliziune, dar nici sistemul Autopilot şi nici șoferul nu au avut timp suficient de reacţie. De asemenea, mașina electrică nu a putut iniţia o eventuală accelerare bruscă sau o ieşire pe acostament pentru a evita contactul deoarece forţa de contact a camionului ce rula cu peste 110 km/h fusese prea mare.

Șoferul camionului a fost găsit vinovat de accident. Proprietarul mașinii electrice nu a fost rănit. Daunele au fost estimate la 20.000 de dolari.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/