(video/update) Şoferul şi-ar fi pierdut cunoștința la volan. Momentul accidentului din Bilicenii Vechi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 27.08.2023) Momentul accidentului a fost surprins de o cameră de bord.


(26.08.2023) Un şofer din Bălţi şi-a pierdut viaţa după ce s-a lovit cu maşina într-un podeţ de la marginea drumului

În această după amiază, în serviciul de gardă a IP Sîngerei, a parvenit un apel de la serviciul unic de urgență 112 privind producerea unui accident rutier pe traseul R6. Un automobil a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un podeţ din beton de la marginea drumului.

La fața locului s-a stabilit preliminar că un şofer de 52 de ani, care conducea un Audi A6 din direcţia satului Bilicenii Vechi spre municipiul Bălţi, a pierdut la un moment dat controlul volanului şi s-a tamponat în acest obstacol. Din păcate, bărbatul a decedat în ambulanţă în drum spre Spitalul Raional din Sîngerei.

Până când se stabilesc toate circumstanțele acestei tragedii, recomandarea noastră pentru deţinătorii de autoturisme învechite precum este acest Audi din anii 90 este ca să manifeste o mai mare prudenţă când le conduc, să nu dezvolte o viteză mare cu acestea dacă sunt rable. Iar dacă nu sunt încă, atunci să le menţină într-o stare decentă din punct de vedere tehnic.

Este pe cât se poate de evident că prin aceeaşi construcţie sunt deja inferioare celor moderne, iar un airbag defect sau lipsa lui creşte de câteva ori şansa ca un accident rutier să se termine urât.

De asemenea, şoferii care au deja o anumită vârstă şi care ştiu că se pot simţi rău la un moment dat, ori care suferă de boli cardiovasculare, ar face bine să se abţină de la condus, inclusiv pe o astfel de vreme toridă care influențează şi ea starea de bine.

Cmentariile sunt închise