(video) Peste 99% din ruşi încă nu ştiu despre asta! Iată ce a surprins o cameră video a unei maşini Tesla

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă în SUA şi alte regiuni ale lumii, în care sunt populare maşinile Tesla, această faptă poate fi numită deja un fenomen, prin ţări unde compania nu a ajuns nici măcar cu rețeaua sa de staţii Supercharger, foarte puţină lume cunoaşte despre una dintre caracteristicile unice pe care le au produsele mărcii.

Federaţia Rusă este una dintre aceste ţări şi acolo a fost înregistrat primul caz de filmare, surprindere a deteriorării intenționate a unei Tesla prin intermediul unei camere video de la bord. S-a ocupat de asta o şoferiţă, înainte de a părăsi o parcare la volanul unui BMW X5.

Filmuleţul făcut public de posesorul Tesla arată clar cum o femeie se întinde din propria maşină şi cu o cheie destul de mare lasă mai multe zgârieturi verticale adânci. Motivul unei astfel de acţiuni nu este clar, însă canalul de Telegram pe care a apărut clipul susține că acesteia nu i-a plăcut modul în care a fost parcat electromobilul (nu a putut să-şi deschidă comod portiera).

Având în vedere că, pe lângă fața şoferiţei, au fost înregistrate și numerele de înmatriculare ale SUV-ului, proprietarul mașinii electrice a scris deja o plângere la poliţie, atașând toate probele. Prejudiciile au fost estimate la 300.000 de ruble.

Reacţia şoferiţei din imagini 🙂

Amintim că orice maşină Tesla poate fi dotată cu sistemul TeslaCam. În Sentry Mode, camerele sunt aproape mereu pornite şi înregistrează ce se întâmplă în jurul maşinii, mai ales când senzorii detectează apropierea cuiva sau a unui obiect, ori când automobilul “simte” că este atins şi i se face ceva. Sistemul util se dovedește a fi un adevărat martor la diferite cazuri de vandalism și tentative de furt.

Un alt caz viral, de exemplu, a avut loc în luna martie a acestui an într-un oraş din statul american Utah. Iată ce s-a întâmplat:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/