(foto/video) Premieră în Republica Moldova – un Lamborghini ridicat şi dus în parcarea de la Truşeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O adevărată premieră în Republica Moldova! Pentru prima dată un automobil marca Lamborghini a fost ridicat şi dus la parcarea specială de la Truşeni. Amintim că serviciul este funcţional şi pe timp de noapte.

Totul s-a întâmplat în seara târzie a zilei de ieri, chiar în inima Chişinăului, lângă Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

„Am văzut cum l-au încărcat. Era o mașină de poliție la fața locului. Eram exact la stația de troleibuz și era o adevărată priveliște – o mulțime de lume a văzut procesul de evacuare. Că e scumpă am înțeles, dar spre mirarea mea foarte rapid au ridicat-o și au plecat. Până și lumea din acel restaurant a ieșit toată afara și se uitau”, ne-a povestit un martor ocular.

FOTO: facebook.com/stefan.josanu

Nu credem că va fi o problemă recuperarea automobilului şi achitarea tuturor sumelor impuse, asta deoarece posesorul cheii este un bărbat înstărit care ar fi originar din Orientul Mijlociu. Acesta a călătorit deja prin toate ţările din apropierea Republicii Moldova cu acelaşi SUV, iar acum îşi petrece timpul la Chişinău.

Cât priveşte acest exemplar Urus. Maşina ar fi fost importată din Germania, de la un dealer din Hamburg, dacă ar fi să credem ramelor plăcuţelor de înmatriculare. Este un automobil din gama anului 2021, realizat într-o specificaţie opţională Pearl Capsule. Aceasta este o primă opțiune exclusivă de personalizare, creată de departamentul de design Centro Stile al mărcii.

VIDEO: instagram.com/cars.demons

Specificaţia Pearl Capsule presupune finisarea exterioară în nişte culori lucioase, aplicate în patru straturi de vopsea perlată, precum: Giallo Inti, Arancio Borealis (maşina din imagini este în această culoare) şi Verde Mantis. Ele sunt oferite în combinație cu un acoperiș, difuzor posterior, un spoiler pe hayon și alte detalii finisate într-un negru lucios. Terminaţiile eşapamentului de culoare gri mată sunt completate de jante de 23 inci care sunt finisate în negru lucios şi au accente în culoarea caroseriei.

Decorul interior se bazează pe o combinație unică de culori în două tonuri, prezentând tapițeria Q-Citura cu cusături în formă de hexagon, cu broderie cu logo pe scaun, plus detalii din fibră de carbon și aluminiu anodizat negru. Disponibile exclusiv cu Pearl Capsule mai sunt nişte scaune opţionale reglabile complet electric, acoperite cu Alcantara perforată pentru confort excepţional şi o mai bună respiraţie.

Preţul unei asemenea maşini ar putea depăşi cu uşurinţă suma totală de 300.000 de euro.

GALERIE FOTO:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/