in , ,

AngryAngry COOLCOOL OMGOMG WTFWTF LOLLOL

(foto) Așa oare se poate? Un Lamborghini, surprins parcat neregulamentar în centrul capitalei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Nu este primul Lamborghini despre care ştim că a ajuns pe propriile roţi în ţara noastră, însă este primul pe care-l vedem parcat aiurea chiar în capitală. Un Urus a fost surprins poziţionat astfel pe trotuarul din intersecţia străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni şi Alexandru cel Bun.

Urmărind în spaţiul online imagini cu maşini frumoase care se găsesc prin Europa practic nu am văzut niciuna parcată neregulamentar (de teama de a nu fi ridicate şi evacuate?), însă în opinia posesorului acestui SUV, la capătul Europei şi în afara UE se poate proceda după propriul plac, cunoscând cel mai probabil despre dezordinea pe care o avem la acest capitol.

Conform INSP, orice maşină care este lăsată aiurea pe străzile din Chişinău, indiferent unde este înmatriculată şi cine i-ar fi proprietarul, este pasibilă de a fi ridicată şi dusă la parcarea specială de la Truşeni!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!