(foto) Cine a spus că într-un BMW i3 nu te poţi relaxa? Versiunea specială Urban Suite va fi arătată la CES 2020

În cadrul Consumer Electronics Show (CES) 2020, care are loc la Las Vegas în perioada 7-10 ianuarie 2020, BMW Group va prezenta o abordare vizionară privind crearea unei experienţe de mobilitate a viitorului.

Prezenţa constructorului premium la CES 2020 poate fi rezumată de hashtagul #ChangeYourPerspective. În centru este credinţa fermă a companiei în capacităţile de a înţelege cerinţele mobilităţii viitorului şi de a găsi răspunsuri la transformările prin care trece aceasta.

Standul BMW Group va prezenta această schimbare de perspectivă, în timp ce experienţele şi demonstraţiile practice vor răspunde în realitate vizitatorilor din întreaga lume.

De şapte ani, BMW i3 a jucat rolul de ambasador emblematic al plăcerii de a conduce electric, dezvoltării durabile şi conectivităţii inteligentă în zonele urbane. Aceste calităţi au ajutat ca automobilul să devină cel mai bine vândut model electric din lume în segmentul compact premium.

Acum, BMW Group aduce BMW i3 Urban Suite la ediţia din acest an a CES de la Las Vegas pentru a dezvălui experienţa mobilităţii adaptată complet la nevoile individuale ale pasagerului.

Pentru a reuşi acest lucru, un model BMW i3 standard a fost supus unei transformări complete (doar scaunul şoferului şi bordul au rămas neschimbate), aşa că interiorul are acum atmosfera relaxată a unui hotel boutique. Obiectivul a fost de a crea un spaţiu care este primitor, locul perfect pentru a te relaxa, a te bucura de divertismentul din maşină sau a te concentra pe lucru într-un cadru relaxat.

Toate acestea au fost realizate prin includerea, printre altele, unui scaun larg şi confortabil, cu sprijin pentru picioare, a unei conectivităţi 5G foarte rapide, a unui ecran care se deschide din tapiţeria acoperişului şi a unei “Sound Zone” personale.

De asemenea, BMW i3 Urban Suite reprezintă un pas înainte logic în angajamentul BMW Group faţă de mobilitatea durabilă. Automobilul este dezvoltat printr-o filozofie care face uz responsabil de resurse, de la trenul de rulare cu zero emisii locale, selecţia atentă a materialelor şi până la procesele de producţie implicate.

Prin urmare, ţesăturile, care conţin materiale reciclate, sunt combinate cu lemn certificat şi piele argăsită cu extract de frunze de măslin, în timp ce covoraşele sunt realizate din materiale reciclabile care pot fi reintroduse în ciclul de materiale, conform principiilor economiei circulare.

În pregătire pentru CES, o flotă de modele BMW i3 standard a fost transformată în versiuni Urban Suite la München, apoi adusă la Las Vegas, unde va putea rula pe străzile oraşului. Într-adevăr, oricine va dori să fie transportat cu şofer la destinaţia aleasă poate utiliza o aplicaţie specială pentru a comanda unui dintre modelele BMW i3 Urban Suite.

Maşina va oferi pasagerilor o experienţă autentică a conceptului inovator şi durabil de mobilitate al BMW Group, în timp ce demonstrează clar că, în viitor, călătoria luxoasă nu va mai avea nici o legătură cu dimensiunea maşinii.

BMW i3 Urban Suite este doar unul dintre punctele de atracţie ale standului BMW Group de la CES 2020 din Las Vegas. Mai multe informaţii vor fi oferite pe parcurs.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-premiera-editiile-limitate-bmw-i3s-roadstyle-si-i8-ultimate-sophisto/

(foto) Cea mai mare flotă de BMW i3 pentru car sharing din lume se lansează la Varşovia

(video) BMW i3 și redactorul-șef AutoBlog.MD și-au făcut apariția într-un spot Orange Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/