Imaginea zilei: Un bloc întreg de locuit a fost blocat din cauza unui Rover

0

Mai mulţi oameni dintr-un bloc de locuit din capitală au rămas blocaţi timp de câteva ore din cauza unui şofer care şi-a parcat automobilul chiar în uşa scării. Fără a-i atinge maşina şoferului iresponsabil nu se putea ieşi, dar nici intra normal, decât dacă e să te strecori.

Priveliştea a fost surprinsă de o mamă cu un copil în cărucior, care, deşi a întârziat la o programare, nu a ezitat în timp ce îl aştepta pe conducătorul auto să-l facă vedetă pe o reţea de socializare. De aici au şi venit recomandări din partea internauţilor: fie de a apela la un serviciu de evacuare, fie la poliţie. Peste câteva minute au ajuns reprezentanţi din ambele servicii, însă aceştia nu au putut face nimic: ultimii au înregistrat doar cazul şi au plecat.

Într-un final şi-a făcut apariţia şi proprietarul maşinii, un bărbat care a urcat la volan şi a plecat de la faţa locului fără nici o remușcare. Cel mai probabil dacă oamenii legii i-au înregistrat numărul de Călăraşi, la locul de reşedinţă ar trebui să-i fie expediată o sancţiune.

FOTO: facebook.com/Gloria Gorceag

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: Imaginea zilei: Priveliștea incredibilă de la balconul unui bloc de locuit de pe str. Albișoara

Vezi şi: (update) Studenta de la medicină explică imaginea virală cu „locul de parcare”: Am fost blocată, îmi pare rău

Vezi şi: Atenţie, şoferi! De astăzi se dau amenzi pentru parcarea pe trotuare fără lăsarea unui spaţiu pentru pietoni

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata