Imaginea zilei: Priveliștea incredibilă de la balconul unui bloc de locuit de pe str. Albișoara

Priveliște incredibilă, surprinsă de un locuitor al capitalei de la balconul unui bloc de locuit de pe str. Albișoara. O echipă de muncitori au venit să repare curtea blocului, însă nu şi-au putut duce la capăt lucrările din cauza unui singur automobil. Fiind aplicat un strat proaspăt de asfalt, utilajele au fost nevoite să-l ocolească, lăsând neasfaltată o suprafaţă de câţiva metri pătraţi.

Potrivit martorilor, cu câteva zile mai devreme, pe toate vehiculele din preajmă au fost ataşate de parbrize anunţuri cu lucrările care urmează să se întâmple şi cu rugămintea în adresa şoferilor ca să elibereze temporar zona. În situaţia de astăzi a fost chemată poliţia, care nu a putut face nimic decât să fotografieze automobilului şi după care să plece.

Imaginile au ajuns şi pe o reţea de socializare, acolo unde unii s-au uimit de ţara de minuni în care locuiesc, iar alţii au afirmat la fel că nu se poate face nimic deoarece maşina este o proprietate privată. Cel mai probabil proprietarul nu este în oraş, în ţară, ori poate este spitalizat.

FOTO: facebook.com/igor.dosca
FOTO: facebook.com/doinna.ivanov

Vezi şi: (foto) AutoSpot MD: Iată ce a făcut un muncitor care trebuia să vopsească o bordură acoperită de o Dacia

Vezi şi: Imaginea zilei: Ce vede un locuitor al capitalei zilnic, după ce a muncit în curte şi a delimitat locuri de parcare

Vezi şi: Poza zilei: Iată cum se desfăşoară lucrările de reparaţie a drumurilor la Comrat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise