(video) Koenigsegg a început să-şi facă o a doua fabrică în cadrul unui campus

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Koenigsegg și-a prezentat planurile de extindere. Producătorul auto suedez a început să pună temeliile unei noi fabrici personalizate pentru modelul Gemera de ultimă generație, cel mai tirajat din istoria mărcii (va exista în 300 de exemplare).

Aceasta va exista în cadrul unui campus, unde se va afla o linie de producție și asamblare de înaltă tehnologie, un salon pentru clienți, birouri, un showroom, spaţii pentru evenimente și de vânzare cu amănuntul, spații suplimentare de depozitare și de pre-producție, un centru de experiență unic și o potențială pistă complet nouă la fața locului.

Toate vor ocupa o suprafaţă de peste 30.000 de metri pătrați. Împreună cu cea de-a doua facilitate de 11.000 m2 existentă în Ängelholm, înființată anul trecut, acest lucru înseamnă că Koenigsegg are suficient spațiu pentru a-și dezvolta operațiunile în următorii ani.

Noua fabrică pentru Gemera va fi conectată la clădirea de birouri existentă a Koenigsegg, iar cele patru foste hangare ale forțelor aeriene vor fi transformate în spații de producție și asamblare. Tot complexul se va situa în mod special pe terenul parcului Valhall, pe fostele linii de zbor utilizate pentru parcarea avioanelor de vânătoare. De aceea, viitoarele mașini Koenigsegg produse la această nouă extensie vor continua să prezinte insigna Ghost în onoarea legendarei escadrile F10 Air Force Ghost Squadron, care obișnuia să numească acest loc acasă.

Designul exterior al noii fabrici este inspirat de aspectul de tip acordeon al vechilor fabrici suedeze, unde spațiul și pătrunderea luminii de zi este maximizată. În interior va fi disponibil un spațiu deschis, dar extensibil, orientat spre creștere, care va găzdui programul Gemera.

Această fabrică va găzdui, de asemenea, inițiativele companiei de inginerie și dezvoltare tehnologică de-a lungul timpului. În plus, va întâmpina clienți într-un salon ultra-modern care va permite realizarea unui proces de specificare a maşinii în timp real. Totodată, dezvăluirile și anunțurile viitoare vor putea fi făcute în direct din spațiul său de evenimente cinematografice, motiv pentru care producătorul de maşini exclusiviste va fi văzut mai rar deja la saloanele auto internaţionale.

În afara fabricii Gemera și a clădirii principale de birouri, Koenigsegg intenționează să adauge o pistă cu mai multe secţiuni curbate tehnice pentru a găzdui teste înainte de livrări şi ale prototipurilor. Iar pentru a spori accentul pe bunăstarea și productivitatea angajaților, vor fi adăugate spații verzi îngrijite și interactive, săli de sport în aer liber şi foișoare pentru întâlniri în aer liber în lunile mai calde.

Şi evident, ca parte a obiectivului Koenigsegg de a deveni neutru din punct de vedere a emisiilor de CO2, compania va instala panouri solare în măsura maximă permisă pentru a utiliza în continuare multe zone de acoperiș plat.

Compania este, de asemenea, încântată să anunțe construirea propriului centru de experiență, unde vizitatorii curioși și fanii de lungă durată pot vizita parcul Valhall – casa Koenigsegg. Acest centru de 800 de metri pătrați va cuprinde mașini din trecut şi din prezent, care vor fi schimbate prin rotație într-un spațiu de galerie, alături de modalități unice de a experimenta incredibila poveste a mărcii.

Desigur, extinderea facilităților va necesita inițiative sporite de recrutare. Koenigsegg se află acum pe o cale de a angaja alți 100 de ingineri și 150 de angajați de producție până la sfârșitul anului 2023, totalizând un număr de angajați de aproape 800.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/