(video) Noul Jaguar I-PACE, primul electromobil de serie al mărcii, va fi prezentat la 1 martie 2018

Primul electromobil de serie al Jaguar, noul I-PACE, va fi prezentat în cadrul unui eveniment special la 1 martie 2018. În aceeaşi zi va fi anunţat preţul de start şi va fi deschisă o carte pentru comenzi preliminare. Premiera publică va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, la 6 martie 2018.

Până atunci mai sunt 28 de zile şi Jaguar a menţionat că face ultimele teste în preajma centrului său de cercetare şi a poligonului de teste din Arjeplog, Suedia. Temperaturile ajung până la minus 40 de grade local şi condiţiile de iarnă sunt perfecte pentru testarea sistemului de tracţiune integrală.

Vezi şi: Imagini spion: Iată cum va arăta interiorul noului Jaguar I-Pace

Tony Westerlund, un potențial client din Suedia, a avut câteva întrebări interesante despre cum e să trăieşti cu un I-PACE în condiții arctice, în special în ceea ce privește stabilitatea și tracțiunea pe gheață și zăpadă. Pentru a-i răspunde la întrebările sale, inginerii Jaguar l-au invitat la Arjeplog să conducă mașina pentru prima dată și să vadă cum a fost testată pentru a asigura performanţă în condiții extreme:

Deocamdată Jaguar nu s-a grăbit să dezvăluie caracteristicile noului I-PACE, menţionând doar că această maşină electrică va fi capabilă să se încarce rapid, de la 0 la 80%, în mai puţin de 45 de minute, folosind un încărcător DC de 100 kW.

Vezi şi: (foto/video) Conceptul lui Jaguar I-Pace a fost condus pentru prima dată pe drumuri publice

Staţi aproape pentru mai multe detalii! AutoBlog.MD va transmite în direct prezentarea electromobilului care va ajunge şi în ţara noastră!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/