(foto) Tot un Porsche! La ai săi 80 de ani un austriac şi-a cumpărat a 80-a maşină

Un pensionar din Austria pe nume Ottocar J. şi-a făcut cadou cu ocazia aniversării un alt Porsche! În 2020 a împlinit 80 de ani de la naştere, iar a 80-a maşină s-a alăturat colecţiei sale personale care include numai modele ale mărcii germane!

Dragostea domnului Ottocar pentru mașinile sport din Stuttgart s-a născut după o pasiune pentru curse. El și-a cumpărat primul Porsche în îndepărtatul 1972. A fost un coupe 911 E în culoarea Speed Yellow. Ulterior, în 1977, i s-a permis să-şi ridice personal noul 911 Carrera 3.0 direct de la fabrica din Zuffenhausen, aşa cum s-a întâmplat şi recent cu a 80-a maşină.

Din cauza numărului mare de automobile care s-au adunat de-a lungul anilor a fost nevoit să investească în construcţia unei clădiri separate, unde le-a şi stocat pe câteva. A fost pe parcursul vieţii proprietarul a 80 de maşini marca Porsche (inclusiv nouă versiuni a modelului Carrera RS), dar în timp s-a mai despărţit de unele dintre ele.

La momentul de faţă are în garaj 38 de modele, inclusiv de curse, precum: 917, 910, 956, 904 și 964 Cup. Cel mai des foloseşte pentru ieşiri în oraş un Porsche 911 R (991), un 911 Speedster (991) și două modele Boxster Spyder din ultimele două generaţii.

În garajul pensionarului înstărit există, de asemenea, cupe, postere și reclame asociate cu Porsche, dar și un home cinema prin intermediul căruia îi place să vizioneze filmul “Le Mans” cu Steve McQueen.

Noul său 718 (Boxster) Spyder, finisat în Miami Blue, l-a ridicat personal din fabrică. În calitate de oaspete de onoare i s-a permis să lipească emblema mărcii pe capota maşinii şi a fost felicitat personal de către Wolfgang Porsche, președintele Consiliului de Supraveghere al companiei.

Întrebat fiind ce are de gând să facă după cei 80 de ani trăţi, bărbatul a spus că intenţionează cel puţin să conducă pe şoseaua Panamericana într-un Porsche Cayenne.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-pensionar-instarit-din-norvegia-si-a-cumparat-un-scump-mclaren-la-varsta-de-78-de-ani/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/